Bilecik Belediyesi'nden Minik Öğrencilere Ücretsiz Eğitim Seti - Son Dakika
Yerel

Bilecik Belediyesi'nden Minik Öğrencilere Ücretsiz Eğitim Seti

Bilecik Belediyesi\'nden Minik Öğrencilere Ücretsiz Eğitim Seti

Bilecik Belediyesi tarafından, eğitime destek kapsamında Atatürk İlkokulu'nun birinci sınıfında eğitim öğretim gören 190 öğrenciye ücretsiz olarak eğitim seti dağıtıldı.

26.09.2013 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediyesi tarafından, eğitime destek kapsamında Atatürk İlkokulu'nun birinci sınıfında eğitim öğretim gören 190 öğrenciye ücretsiz olarak eğitim seti dağıtıldı.

Eğitim setleri dağıtımına katılan Belediye Başkanı Selim Yağcı, öğretmenler odasında yaptığı açıklamada, yeni öğretim yılının hayırlı, uğurlu ve başarılı geçmesini temennisinde bulundu. Her yıl eğitime destek konusunda çaba gösterdiklerini anlatan Yağcı "Okuma yazma setlerinin aileler üzerine bir yük getireceğini düşünerek 8 yıldan beri okuma yazma setlerini dağıtıyoruz. İnşallah çocuklarımızın başarısına büyük katkı yapacağı inancındayız. Milli Eğitim Müdürümüzle beraber birinci sınıf öğretmenleri ile komisyon kurarak beraber okuma yazma setini seçiyoruz. Küçük ilçelerimize de eğitim konusunda katkı sağlıyoruz . Okul bahçelerini sıcak asfalt, çocuk oyun alanları yaparak gibi okullarımıza katkılarımız sürüyor. Birlik ve beraberlik içersinde daha güzele, daha iyiye gitmenin yollarını arıyoruz" diye konuştu.

Milli Eğitim İl Müdürü Süleyman Şişman da yaptığı konuşmada, "Sayın Belediye Başkanımız Selim Yağcı çocuklarımız ve velilerimiz adına kendilerine şükranlarımı sunuyorum. İlimiz genelinde yaklaşık 15 okulumuzda 750 öğrenci olmasına rağmen ne olur ne olmaz diye başkanımız bunu binin üzerinde hatta Vezirhan ve Bayırköy beldelerinde bulunan çocuklarımıza da eğitim setlerini ulaştırdılar. Tekrar kendilerine bizzat gene teşekkürlerimi arz ediyorum" diye konuştu.

Eğitim seti dağıtım sırasında Atatürk İlkokulu Müdürü İsmail Işık ve bazı öğretmenler de hazır bulundu. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik Belediyesi'nden Minik Öğrencilere Ücretsiz Eğitim Seti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement