Bilecik Belediyesinden Personele İftar - Son Dakika
Yerel

Bilecik Belediyesinden Personele İftar

Bilecik Belediyesinden Personele İftar

Bilecik Belediye Başkanı Yağcı: "Konulan her taşta hepimizin ortak duası, alın teri ve gayreti var"

09.07.2014 12:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediyesi tarafından personel ve ailelerine iftar yemeği verildi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, belediye bahçesinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde, hizmet süresi içerisinde 11. Ramazan ayını geride bıraktıklarını dile getirerek, kent adına gerçekleştirilen çalışmalarda herkesin emeği ve alin terinin bulunduğunu kaydetti.

11 yıldır manevi topraklara hizmet etmenin haklı hazzını, mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını ifade eden Yağcı, şöyle konuştu:

"Sizlerle birlikte çalışmaktan, hizmetleri oluşturmaktan ve nesillerimize güzide şehri, onlara layık bir şekilde hazırlamaktan son derece mutluluk duyuyorum. Gerçekten ilimize çok güzel hizmetleri, hayal denilen şeyleri hep birlikte gerçekleştirdik. Konulan her taşta hepimizin ortak duası, alın teri ve gayreti var. Hiçbir şeyi ne belediye başkanı tek başına yapabilir, ne de başka bir arkadaş kendi başına yapabilir. Biz bir ekibiz, bir takım ruhu içinde çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde, sevgi ve saygı içerisinde çalıştığımız için, hak ve adaletle çalıştığımız için Allah'a çok şükürler olsun ki, yaptığımız işlerde bereket güzellik ve  iyilik oluyor, güzel sonuçlar çıkıyor. Cenabı Hak, tekrar nasip etti. Biz 3. kez hizmet etme imkanı bulduk. Şu ana kadar şehrimizde iki dönem üst üste belediye başkanlığı yapmak kimseye nasip olmamıştı. Bizlere iki kez üst üste hizmet etme nasip olduğu gibi 3. kez de bu görevi yapmak fırsatı verildi ve yarım kalan hizmetlerimizi de tamamlama imkanı doğdu." - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilecik Belediyesinden Personele İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement