Bilecik Belediyespor-istanbul Ticaret Odası Basket Maçının Ardından - Son Dakika
Yerel

Bilecik Belediyespor-istanbul Ticaret Odası Basket Maçının Ardından

Bilecik Belediyespor-istanbul Ticaret Odası Basket Maçının Ardından

Erkeler Basketbol Bölgesel Lig (EBBL) 3’üncü grup 2’nci hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor, İstanbul Ticaret Odası (İTO) maçının oynanacağı solunun yerinin değişmesinin çeşitli mağduriyetlere sebep olduğu öne sürüldü.

16.11.2015 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erkeler Basketbol Bölgesel Lig (EBBL) 3'üncü grup 2'nci hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor, İstanbul Ticaret Odası (İTO) maçının oynanacağı solunun yerinin değişmesinin çeşitli mağduriyetlere sebep olduğu öne sürüldü.

EBBL 3'üncü grup 2'nci hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor, İstanbul Ticaret Odası (İTO) maçı, Atatürk Kapalı Spor Salonu'ndan 1 gün kala Karasu Yaşam Adası'na yeni yapılan yeni yapılan 2 bin kişilik Kapalı Spor Salonu'na alındı. Maçın oynanacağı yerin değiştiğini sadece takımlara tebliğ ettiği iddia edilen yetkililere, maç saatinde Atatürk Kapalı Spor Salonu'na giden taraftar tepki gösterdi. Isıtma ve sıcak su sisteminin çalışmadığı bir salonda oynandığı öne sürülen maçı ise, Bilecik Belediyespor 81-71'lik skorla kazandı. Maç sonrası, "Salonunun değişmesinde bilgisi olmayan taraftarlar tepki gösterdi" sorusu üzerine açıklama yapan Bilecik Belediyespor Baş Antrenörü Yeşer Karabulut, maçın oynanacağı salonun değiştiğini karşılaşmaya 24 saat kala öğrendiklerini söyledi. Karabulut, "Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda skorboardla ilgili bir arıza varmış. Tabi bugüne kadar giderilmesi ve çözülmesi lazımdı. Biz maçtan 3 gün önce anons yapmışız, gazetelere televizyonlar maçın Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda oynanacağını duyuru yapmışız. Taraftarlarda ondan dolayı yukarı gitmişler ve bugün maçı bulamamış. Emniyet bile Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda diye maça gelmiş salonda maçı görememiş. Bunun son dakikaya kalmaması lazım. Buradaki oradaki görevli arkadaşların daha işi layıkıyla yapıp maç için hazır olması lazım. Sonuçta kendi evimizde ilk maçta orada oynamak isterdik açıkçası" dedi.

"SALON SOĞUK"

Bilecik Belediyespor'lu oyuncu Cemal Uysal ise, yeni yapılan salonun çok soğuk olduğunu ve bencden oyuna girdiklerinde zorladıklarını belirterek, "Rakip içinde bizim içinde yaşanan olumsuzlardan dolayı zor bir maç oldu. Maç bitti soyunma odasına gittik sıcak su da yok. Geçen sene oynadığımız Bolu Belediyespor maçında da aynı sıkıntılar yaşandı. O maçtan bu maça 10 ay geçti ve sıkıntılar değişmemiş. Bu yaşananlar rakip içinde bizim içinde dezavantaj. Çünkü hem ev sahibiyiz, kendi sahamızda oynamak isteriz. Hem taraftarımızla oynamak isteriz. Salonda bugün kimse yoktu maçın oynanacağı yerin değişmesinden dolayı kimsenin haberi yok. Büyük ihtimal bir daha ki maçta düzelecektir sahadaki sıkıntı. Ama daha önceden giderilirse biz de kendi evimizde kendi salonumuzda oynarsak iyi olur. Deplasmanda oynuyormuş gibi soğuk salonda oynamazsak seviniriz" dedi.

"SICAK SUYUN BU MAÇLIK BİR SIKINTI OLDUĞUNU SÖYLEDİLER"

İTO Yardımcı Antrenörü Şahin Kundakçı da, salonda yaşanan sıkıntıların yetkililer tarafından bu maçlık bir sıkıntı olduğunun kendilerine söylendiğini anlattı. Kundakçı, "Biz salonda kaynaklanan hataların böyle olmasını istemezdik. Sıcak suyun olmaması bizim için tabi ki sıkıntı ama yapacak bir şey yok. Oyuncular duş almadan gidecekler buradan. Rakip takımla konuştuk ve istemedikleri nedenlerden dolayı böyle bir şey olduğunu söylediler" diye konuştu.

Yetkililer ise, perşembe günü skorboardın bozulduğunu ve tamir edilemediğini ifade ederek, sıcak su için ise bir açıklama yapmadılar.

Öte yandan oyundan çıkan oyuncuların bencde üzerilerine bir şeyler örterek oturdukları görüldü. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik Belediyespor-istanbul Ticaret Odası Basket Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement