Bilecik Belediyespor Maç Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika
Spor

Bilecik Belediyespor Maç Hazırlıklarını Tamamladı

Bilecik Belediyespor Maç Hazırlıklarını Tamamladı

Bilecik Belediyespor yarın oynayacağı İzmir Büyükşehir Belediyespor maç hazırlıkları bugün yapacağı tek antrenman ile tamamlayacak.

21.02.2015 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediyespor yarın oynayacağı İzmir Büyükşehir Belediyespor maç hazırlıkları bugün yapacağı tek antrenman ile tamamlayacak.

Bilecik Belediyespor, Türkiye Basketbol 3. Lig (TB3L) 18. hafta müsabakasında yarın Atatürk Kapalı Spor Salonunda İzmir Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Ligin 17. haftası sonunda 2 galibiyet 15 mağlubiyet alarak 19 puanla son sırada yer alan Bilecik Belediyespor bu önemli maç öncesi yönetim, teknik kadro ve sporcular oralar kenetlendiler. Yarın ki maçın değerlendirmesine yapan Bilecik Belediyespor Baş Antrenörü Yeşer Karabulut, yarın kendileri için önemli bir müsabakaya çıkacaklarını belirterek, "Karşımızdaki takım İzmir Büyükşehir Belediyespor olacak. Gruptaki rakibimizi Kuşadası Gençlikspor 3 hafta önce deplasmanda bu takımı yenerek bizim üstümüze çıktı. Yarın biz de bu takımı yenmek için elimizden geleni her şeyimizi sahada ortaya koyacağız. Sporcularım çok hırslı ve istekli bu maçı alarak rahat bir nefes almak istiyoruz. İlerleyen haftalarda gruptaki rakibimiz Kuşadası Gençlik takımı buraya deplasmana gelecek. Yarın ölüm kalım maçına çıkacağız. Saat 15.00'daki bu önemli maça tüm taraftarlarımızı davet ediyorum. Bizleri yalnız bırakmasınlar, unutmasınlar. Onlar olmayınca biz 1 kişi eksiğiz" dedi.

Ayrıca yarın onayacak müsabakada Bilecik Belediyespor, Ökkeş Yıldız sakatlığı sürerken takımda cezalı bulunmuyor. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bilecik Belediyespor Maç Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement