Bilecik Darbe Gecesinden Buyana Bilecik Garı'nda Bekletilen Askeri Araç ve Mühimmatlar Çerkezköy'e... - Son Dakika
Güncel

Bilecik Darbe Gecesinden Buyana Bilecik Garı'nda Bekletilen Askeri Araç ve Mühimmatlar Çerkezköy'e...

Bilecik Darbe Gecesinden Buyana Bilecik Garı\'nda Bekletilen Askeri Araç ve Mühimmatlar Çerkezköy\'e...

Bilecik Darbe gecesinden buyana Bilecik Garı'nda bekletilen askeri araç ve mühimmatlar Çerkezköy'e götürüldüDARBE girişimi gecesi Ankara'dan İstanbul'a giderken Bilecik Garı'nda durdurulan yük trenindeki askeri araç ve mühimmatlar Tekirdağ Çerkezköy'deki 3'üncü Zırhlı Tugay Komutanlığı'na götürüldü.

13.08.2016 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Darbe gecesinden buyana Bilecik Garı'nda bekletilen askeri araç ve mühimmatlar Çerkezköy'e götürüldü

DARBE girişimi gecesi Ankara'dan İstanbul'a giderken Bilecik Garı'nda durdurulan yük trenindeki askeri araç ve mühimmatlar Tekirdağ Çerkezköy'deki 3'üncü Zırhlı Tugay Komutanlığı'na götürüldü.

Mamak 28'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'ndan İstanbul'daki 1'inci Ordu Komutanlığı'na askeri araç ve mühimmat götürmek üzere Ankara'dan 15 Temmuz'da yola çıkan yük treni, darbe girişimi gecesi olan 16 Temmuz saat 03.00 sıralarında Bilecik'te polis ekipleri tarafından durduruldu. Üzerinde 16 zırhlı araç, 20 askeri kamyonet, paletli araç ve mühimmatların bulunduğu 30 vagonlu yük treni garda polis gözetiminde bekletildi.

Bilecik Garı'nda darbe gecesinden bu yana bekletilen askeri araç ve mühimmat yüklü tren, dün akşam saatlerinde hareket etti. Yük trenin Kocaeli'ne gittiği, burada askeri araç ve mühimmatların limanda feribota yüklenerek Tekirdağ'a götürüldüğü belirtildi. Askeri araç ve mühimmatların Tekirdağ Çerkezköy'de bulunan 3'üncü Zırhlı Tugay Komutanlığı'na teslim edileceği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bilecik Darbe Gecesinden Buyana Bilecik Garı'nda Bekletilen Askeri Araç ve Mühimmatlar Çerkezköy'e... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement