Bilecik Esnafı Bayraklarla Donandı - Son Dakika
Yerel

Bilecik Esnafı Bayraklarla Donandı

Bilecik Esnafı Bayraklarla Donandı

Bilecik Belediye tarafından başlatılan “Vatanımı seviyorum, toprağımı seviyorum ve bayrağımı asıyorum” sloganı kapsamında esnafa bin 500 adet Türk bayrağı dağıtıldı.

15.09.2015 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediye tarafından başlatılan "Vatanımı seviyorum, toprağımı seviyorum ve bayrağımı asıyorum" sloganı kapsamında esnafa bin 500 adet Türk bayrağı dağıtıldı.

Son dönemde yaşanan terör olaylarına karşı Bilecik Belediyesi duyarsız kalmadı ve Belediye Başkanı Selim Yağcı tarafından bizzat esnafa Türk bayrakları dağıttı. Giyim Mensucat Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Haşim Balcı ile birlikte esnafı gezen Başkan Yağcı, esnafa 'Hayırlı işler' dileyerek Türk bayrağı armağan etti. Esnaf gezisi sonrası açıklama yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, vatanın tehdit altında olduğunu söyledi. Canların toprağa düştüğünü ve güvenlik güçleri, askerler, polisler ve sivil vatandaşların şehit edilmesinin kendilerinin derinden üzdüğünü ifade eden Yağcı, sözlerine şöyle devam etti.

"Ülkemizin birlik ve beraberliğine kasteden huzurumuzu bozan davranışlar içerisinde bulunan güçler var. Terör örgütleri ve terör Dünyanın hiç bir yerinde başarılı olamamıştır. Bu milletimizi tarihin her döneminde maalesef topraklarımızın kıymetinden dolayı ve insanımızın asaletinden kaynaklanan bu tür saldırılara maruz kalmış. Ama insanımızın birliği, beraberliği, vatanına bayrağına inancına bağlılığı sadakati bu tür saldırıların her birini def etmiştir. İşte bizde Bilecik Belediye Başkanlığı olarak esnafımıza "Vatanımı seviyorum, toprağımı seviyorum ve bayrağımı asıyorum" projesi çerçevesinde esnafımıza, işyerlerine bayrak dağıtacağız. bu hassasiyetimizi aslında birlik ve beraberliğimizin ve bağımsızlığımız sembolü olan bayrağımızı esnaflarımıza ve işyerine dağıtarak bu konudaki hassasiyetimizi ve direncimizi bu anlamda göstermek istiyoruz. Tabii ki inşallah bu şekilde arzu ediyoruz ki her esnafımızın dükkanında, evimizde Türk dalgalandıkça ve ülkemiz üzerinde emelleri olanlar bir kere daha bilsinler ki bu milletin yürekleri hep birlikte, birlik beraberlik içerinde toplu olarak durmak ve onlar kastettikleri hedeflere hiç bir şekilde ulaşamayacaklardır. Biz atalarımızdan bu toprakları onların kanlarıyla emanet aldık. İnşallah birliğimizle beraberliğimizle, çalışmamızla bu vatanın bu toprakların hakkını millet olarak vereceğiz. İnşallah bundan sonra böyle saldırıların olmamasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz, gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyoruz. İnşallah birliğimiz beraberliğimiz ve kardeşliğimiz kazansın."

Konuşmanın ardından Başkan Yağcı, esnaf ziyaretlerine devam etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik Esnafı Bayraklarla Donandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement