Bilecik Giyim ve Mensucat Odasından Üyelerine İftar - Son Dakika
Yerel

Bilecik Giyim ve Mensucat Odasından Üyelerine İftar

Bilecik Giyim ve Mensucat Odasından Üyelerine İftar

Bilecik Giyim ve Mensucat Odası tarafından düzenlenen iftar programında oda üyeleri bir araya geldi.

02.07.2015 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Giyim ve Mensucat Odası tarafından düzenlenen iftar programında oda üyeleri bir araya geldi.

Bilecik Gölpark'ta bir restoranda düzenlenen iftar programına Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecik Belediyesi Sosyal Tesisler Müdürü Osman Yılmaz, Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Bilecik Giyim ve Mensucat Odası Başkanı Haşim Balcı, yönetim kurulu üyeleri, oda üyeleri ve aileleri katıldı.

"ODA OLARAK ÇOK GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATIYORLAR"

İftar sonrası konuşma yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, böylesine güzel ve anlamlı bir günde birlikte olmanın duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bilecik Giyim ve Mensucat Odası Başkanlığına Haşim Balcı'nın gelmesinin ardından birlik ve beraberlik getirdiği belirten Yağcı, "Oda olarak çok güzel çalışmalara imza atıyorlar. Burada sadece başkan değil buna yönetim kurulu ve oda üyelerinin de katkıları var. Burada birlik ve beraberlik içinde bulunan bir Bilecik Giyim ve Mensucat Odası ailesi görüyorum. Bu birlik ve beraberliğiniz daim olsun" dedi.

"ODA OLARAK KOCAMAN BİR AİLEYİZ"

İftar sonrası açıklama yapan Bilecik Giyim ve Mensucat Odası Başkanı Haşim Balcı, oda olarak kocaman bir aile olduklarını ve bu ailenin başında olmaktan gurur duyduğunu belirtti. Balcı, "Bu mübarek Ramazan ayında hep birlikte olduk. Buraya teşrif eden tüm üyelerimize teşekkür ederim. Kocaman bir aile olduğumuzu gösterdik" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik Giyim ve Mensucat Odasından Üyelerine İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement