'Bilecik İçin Söyle" Projesi Hayata Geçti - Son Dakika
Yerel

'Bilecik İçin Söyle" Projesi Hayata Geçti

\'Bilecik İçin Söyle" Projesi Hayata Geçti

Bilecik Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan ve şehrin hem bölgede hem de Türkiye genelinde tanınmasına büyük katkılar sağlayan ’’Bilecik İçin Söyle’’ isimli çalışma, kısa süre içinde on binler tarafından izlendi.

15.08.2014 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan ve şehrin hem bölgede hem de Türkiye genelinde tanınmasına büyük katkılar sağlayan "Bilecik İçin Söyle" isimli çalışma, kısa süre içinde on binler tarafından izlendi.

Yerli müzisyenler ve şarkıcılardan oluşan başarılı bir ekip ile Bilecik yöresine ait "Payton Geldi" türküsünün seslenerek, Bilecik'in birçok alanda tanıtımını sağlayan klip; köy, belde ve ilçelerindeki doğal ve tarihi güzelliklerini izleyicilerle buluşturdu. Profesyonel bir görüntü çekimiyle hazırlanan klipte, başta tarihi yapılar olmak üzere, bölgeye ait yöresel kıyafetler ve yaşam tarzından izler taşıyarak, izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın da Şeyh Edebali'nin, Osmangazi'ye nasihatini okuduğu klip, Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizatörlüğünde hazırlandı. Koordinatörlüğünü Kültür Sosyal İşler Müdürü İsmail Cihan'ın, Yönetmenliğini ise, Müzik Eğitmeni Ayhan Çil'in yaptığı, çekim ve kurgu çalışmalarının da Bilecik Belediyesi teknik ekibi tarafından hazırlanan "Bilecik İçin Söyle" eseri, ilimizin turistik yerlerinin de tanıtılması açısından büyük bir öneme sahip. 5 aylık bir süre zarfında 40 kişilik gönüllü müzik aşığı eşliğinde hazırlanan proje, alanında hazırlanan başarılı projeler arasındaki yerini aldı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, proje hakkında yaptığı açıklamada; "Hem Bilecik adına hem de Bilecik'e ait birçok değeri tanıtma açısından çok güzel ve başarılı bir çalışma oldu. Projenin yapımında emeği geçen tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Bilecik İçin Söyle' Projesi Hayata Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement