Bilecik İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün 6 Aylık Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Bilecik İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün 6 Aylık Çalışmaları

Bilecik İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü\'nün 6 Aylık Çalışmaları

Bilecik ?İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından 2016 Yılı 1’inci 6 aylık dönem çalışmalarının değerlendirildiği toplantı düzenlendi.

26.07.2016 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik 'İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından 2016 Yılı 1'inci 6 aylık dönem çalışmalarının değerlendirildiği toplantı düzenlendi.

İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız başkanlığında gerçekleşen toplantıya, il müdür yardımcıları Erkal Gedikli ve Mustafa Demirbaş, şube müdürleri ile ilçe müdürleri katıldı. İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılan değerlendirme toplantısında İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız, çalışmaların verimli geçtiğini belirtti. Yıldız, "Her ilçemizin ilçenin özellikleri dikkate alınarak meyve, sebze, tahıl ve yem bitkisi çeşitlerine yönlendirmeye çalışalım. Ürünlerin piyasada tutulan, raf ömrü yüksek olmasına eğer elde edilen ürün ilçede değerlendirilemiyorsa değerlendirilecek tesis yapılması için proje yapmaya çalışalım. Ayrıca Bozüyük ilçemizde bulunan ambalajlama ve paketleme tesisinin yeterli kullanılamadığı görülmekte ve bunu daha aktif hale getirilmesi için gerekli bilgilendirmeleri yapalım. Kurban Bayramı'na da yaklaşmaktayız. Hayvan hareketleri, aşılar ve sevkler konusunda da gerekli hassasiyeti gösterelim" dedi.

Toplantıda 2016 yılında ilçe ve şube müdürlüklerince yürütülen faaliyetler ile gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetler konusunda ilçe ve şube müdürleri tarafından bilgi verildi. İlçe ve şubeler arası ortak konularda istişareler yapılmasıyla toplantı sona erdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün 6 Aylık Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement