Bilecik'in Turistik Yerleri, Tarihi, Kültürel ve Doğal Güzellikleriyle Tv Ekranlarında - Son Dakika
Yerel

Bilecik'in Turistik Yerleri, Tarihi, Kültürel ve Doğal Güzellikleriyle Tv Ekranlarında

Bilecik\'in Turistik Yerleri, Tarihi, Kültürel ve Doğal Güzellikleriyle Tv Ekranlarında

Tarih, kültür ve sanat şehri Bilecik; turistik yerleri, tarihi, kültürel ve doğal güzellikleriyle televizyon ekranlarına taşındı.

07.08.2014 19:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarih, kültür ve sanat şehri Bilecik; turistik yerleri, tarihi, kültürel ve doğal güzellikleriyle televizyon ekranlarına taşındı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre; Bilecik Belediyesi tarafından kenti tanıtıcı faaliyetler kapsamında ulusal anlamda yayın yapan birçok televizyon kanalı, Bilecik'in gezilip görülecek mekanlarını da anlatan çeşitli programı izleyicilerle buluşturuyor. Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın; Bilecik'teki 3. dönem hizmet yolculuğunda; Bilecik'i tarihi misyonuna uygun, marka değerleriyle tanıtma ve turizm hamlesi oluşturma hedeflerinin de anlatıldığı programlar için birçok çekim yapıldı. Çekimler kapsamında; TRT kanalında "Yoldaki Haber", TGRT televizyonunda, "Değişen Türkiye" adlı programlarda Bilecik ait güzel enstanteneler yer aldı. Son olarak TV NET ekranlarında ise Derya Uğuröner'in sunduğu "Gezgin" adlı programdaki güzel görüntülerin izleyiciler tarafından televizyon ekranlarında bulabilecekleri belirtildi.

Bilecik'in yöresel motifleriyle, gelenekleri, yöreye özgü güzel tatların, yemeklerin anlatıldığı "Gezgin" programında ayrıca; Kınık Çömleği, Kınık Köyü Eko Turizmi, Bilecik'teki Osmanlı El Sanatlı Merkezi'nde Bilecik Bezi ile köy yaşantısına ait güzel görüntüler anlatıldı. Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen fiziki, kültürel ve sosyal alandaki hizmetlerin de anlatıldığı program, Ağustos ayının son günlerinde izleyicilerle buluşacak. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik'in Turistik Yerleri, Tarihi, Kültürel ve Doğal Güzellikleriyle Tv Ekranlarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement