Bilecik Otogarı, Yht Garına Bağlanacak - Son Dakika
Yerel

Bilecik Otogarı, Yht Garına Bağlanacak

Bilecik Otogarı, Yht Garına Bağlanacak

Bilecik Belediyesi şehirlerarası otobüs terminali ile Yüksek Hızlı Tren (YHT) garının köprü ile bağlanacağı bildirildi.

03.11.2014 19:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediyesi şehirlerarası otobüs terminali ile Yüksek Hızlı Tren (YHT) garının köprü ile bağlanacağı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, DSİ Eskişehir Bölge Müdürü Hayrettin Baysal'ın, yapımı devam eden Karasu deresi temizleme ve zemin düzenleme, Bilecik Belediyesi Karasu Gençlik ve Yaşam adası, spor salonu, su eğlence dünyası ile atıksu arıtma tesislerinde  Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım'la incelemelerde bulunduğu kaydedildi.

Yapımı hızla devam eden Bilecik Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali ile YHT garında da incelemede bulunduğu belirtilen açıklamada, Baysal, şunları kaydetti:

"Belediye otogarı ve YHT garının bağlanması amacıyla belediyenin talebi üzerine sekiz değirmen mevkisine yeni bir köprü yapılması amacıyla DSİ ekiplerince inceleme ve fizibilite çalışmaları yapıldı. Yapılan inceleme sonucunda yaklaşık 32 metre uzunluğunda ve 18 metre genişliğinde gidiş-geliş istikametine göre hizmet verecek yeni bir köprü yapılanmasına karar verilmiştir."

Yağcı'nın da yapılan hizmetlerle Bilecik'in yaşam kalitesinin hızla arttığını, Bilecik'in doğasıyla, kültürüyle, ekonomisiyle ve modern yaşam standartlarıyla Marmara'nın incisi olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini bildirdi. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilecik Otogarı, Yht Garına Bağlanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement