Bilecik Protokolü Mağaza Açılışında Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Bilecik Protokolü Mağaza Açılışında Bir Araya Geldi

Bilecik Protokolü Mağaza Açılışında Bir Araya Geldi

Bilecik’te bir beyaz eşya mağazası açılışında Bilecik protokolü bir araya geldi.

27.11.2015 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'te bir beyaz eşya mağazası açılışında Bilecik protokolü bir araya geldi.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde tanımış iş adamı ve siyasetçilerinden Metin Torun'un Bilecik merkezde 2'nci şubesini açtığı beyaz eşya mağazası, protokol üyelerinin katılımı ile hizmete girdi. Açılışa, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, TSO Başkanı Fevzi Uzun, sivil toplu ve siyasi parti temsilciler, banka müdürleri ile mağaza sorumluları katıldı.

Açılışta konuşma yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, özel ve güzel bir günde birlikte olduklarını söyledi. Bilecik ilçeleriyle beldeleriyle her geçen gün değiştiğini ve geliştiği anlatan Yağcı, "Bu değişim ve gelişim sadece kamu yatırımlarıyla olması mümkün değil. Bu değişim ve gelişime şehrimizde işletmesi olan girişimcilerimizin de bu şekilde katkı sağlaması bizleri son derece mutlu ediyor. Torunlar Şirketler Grupları da gerçekten başladığı günden itibaren şehrimizde yaptıkları ticaretle gerçekten ticaretin örnek davranışlarını sergilediler. Performanslarıyla da bunu gösteriyorlar. Şehrimizde ikinci mağazalarını bu anlamda açıyorlar. Kendilerini kutluyorum. Kendilerine mağazalarının hayırlı ve uğurlu olmasını kazançlarının bereketli olmasını ve kazançlarında güzel yerlerde harcamalarını cenabı haktan nasip etmesini niyaz ediyorum" dedi.

İşletme sahibi Metin Torun ise, katılımcılara teşekkür ederek, Torunlar firmasının tarihinden bahsederek devam etti. Şeyh Edebali'nin diyarında kuruluşun ve kurtuluşun topraklarında mağaza açmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Torun, "Mağazamızın açılış aşamasında yanımızda olan ve emeği geçen herkese, bizlere güvenerek bu sorumluluğu veren Torunlar ailesine teşekkürü bir borç bilirim. Ticari hayatım boyunca kaliteli hizmet vermenin öncelikli hedefi ticari hayatımız boyunca hemşehrilerimize kaliteli hizmet vermek öncelikli hedefimiz olmuştur. Yeni mağazamızın Bilecik'e ve şirketimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, Allah bizleri utandırmasın diyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından okunan dua sonrası protokol üyeleri ve ilgililer kurdeleyi keserek mağazayı hizmete açtılar. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik Protokolü Mağaza Açılışında Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement