Bilecik 'Şiir Kalbe Düşünce' Programı - Son Dakika
Yerel

Bilecik 'Şiir Kalbe Düşünce' Programı

Bilecik \'Şiir Kalbe Düşünce\' Programı

Bilecik Belediyesi 2015 Yılı Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ’’Şiir Kalbe Düşünce’’ adlı programda, Akademisyen ve Şair Prof. Dr. Nurullah Genç, Usta Sunucu ve Şair Serdar Tuncer, Sanatçı Cihan Yıldız ve ekibi ile şiir ve muhabbet dolu bir gece yaşandı.

18.02.2015 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediyesi 2015 Yılı Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen "Şiir Kalbe Düşünce" adlı programda, Akademisyen ve Şair Prof. Dr. Nurullah Genç, Usta Sunucu ve Şair Serdar Tuncer, Sanatçı Cihan Yıldız ve ekibi ile şiir ve muhabbet dolu bir gece yaşandı.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe, Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Sanatçı Cihan Yıldız ve ekibinin şarkı ve türküleriyle geceye renk kattığı etkinlikte, Şair ve Akademisyen Nurullah Genç, hayatına dair anıları ve şairliğe nasıl başladığını anlattı. Birbirinden güzel eserini Serdar Tuncer ve sanatçı Cihan Yıldız'ın sesi eşliğinde dile getiren Nurullah Genç, izleyiciler tarafından büyük bir beğeni ile takip edildi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, programın sonunda Prof. Dr. Nurullah Genç'e, üzerinde Osmanlı Armasının bulunduğu bir tablo hediye etti. Usta konuklarla güzel bir gece geçirdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, Prof. Dr. Nurullah Genç, Serdar Tuncer ve Sanatçı Cihan Yıldız ile ekibine teşekkür etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik 'Şiir Kalbe Düşünce' Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement