Bilecik Smmmo Üyeleri İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Bilecik Smmmo Üyeleri İftarda Bir Araya Geldi

Bilecik Smmmo Üyeleri İftarda Bir Araya Geldi

Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) üyeleri Osmaneli Nejla Hanım Konağı’nda düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

15.06.2016 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) üyeleri Osmaneli Nejla Hanım Konağı'nda düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar yemeğine, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Malmüdürü Metin Can, İlçe Müftüsü Aydın Bostancı, Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Süleyman Kıral ve oda üyeleri katıldı. Oruçların açılmasının ardından konuşan Bilecik SMMMO Başkanı Süleyman Kıral, geleneksel hale gelen iftar yemekleri vesilesiyle birlik ve beraberliği sağlamak, meslektaşlar arasındaki kaynaşmayı arttırmak amacıyla bir araya geldiklerini ifade etti. Başkan Kıral "7-8 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirmiş olduğumuz genel kurulumuzu siz değerli üyelerimiz sayesinde güzel bir hava içerisinde tamamladık. Değerli üyelerimiz genel kurulumuza katılan ya da mazeretleri nedeni ile katılamayan üyelerimize ve destekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeni kurulumuzda görev alan meslektaşlarımıza, çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Üstadım Sayın Dursun Ali Yaz ile ilgili programı yine burada Nejla Hanım Konağında yapmıştık. Buradaki yaptığımız programa katılan arkadaşlarımız iftar programının da burada çok güzel olabileceğini ifade ettiler. Biz de onların talepleri doğrultusunda bu yıl ki ilk iftarımızı burada karar verdik. Yönetim kurulu toplantımızı yaptığımız gibi bu tür etkinliklerimizi de değişik ilçelerimizde yapmak isteriz. Bu güzel gece de böyle güzel bir mekanda sizlerle birlikte olmak arzusuyla düzenlediğimiz bu iftar programımıza katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum"dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik Smmmo Üyeleri İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement