Bilecik'te, 2. Olağan Kent Konseyi Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Bilecik'te, 2. Olağan Kent Konseyi Toplantısı

Bilecik\'te, 2. Olağan Kent Konseyi Toplantısı

Bilecik'te, 2013 yılı 2. Olağan Kent Konseyi Toplantısı düzenlendi

31.10.2013 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'te, 2013 yılı 2. Olağan Kent Konseyi Toplantısı düzenlendi.

Bilecik Belediyesi Çocuk Sineması'nda, eğitimci yazar Muzaffer Tekelioğlu başkanlığında, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantı, Kent Konseyi Başkanı ve yeni Yönetim Kurulu'nun seçilmesi gündemiyle devam etti.

Toplantıda, tek aday olarak gösterilen Süleyman Özdemir, oy birliğiyle tekrar Kent Konseyi Başkanı seçildi.

Bilecik'te, sevil toplum örgütleri ve dernek başkanları, kamu çalışanları da dahil olmak üzere, herkesin Kent Konseyi'nde Yönetim Kurulu'na üye olabileceğini hatırlatan Özdemir, yaptığı konuşmada, Kent Konseyi'nin başlıca görevinin, il yöneticileriyle Bilecik halkı arasında köprü olmak ve kamuoyunda oluşan her türlü talebin yetkili makamlara ulaştırılmasını sağlamak olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından, daha önce 7 kişi olarak belirlenen yönetim kurulu üye sayısının, talep üzerine 16 kişiye çıkarılması oy birliğiyle kararlaştırıldı. Toplantıda, oy birliğiyle seçilen 16 kişiden oluşan yönetim kurulunun, asil ve yedek üyelerinin yönetim kurulunda belirleneceği bildirilirken, toplantı gündemi dilek ve temennilerle devam etti.

Toplantıya, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Şentürk, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, Bilecik İl Sağlık Müdürü Mehmet Ali Fidan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Alparslan Dankaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammed Akgül, Bilecik Ziraat Odası Başkanı Ahmet Sevinen, Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar, Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar, sivil toplum kuruluşu ve dernek başkanları ile vatandaşlar katıldı. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilecik'te, 2. Olağan Kent Konseyi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement