Bilecik'te '8 Mart Dünya Kadınlar Günü Fotoğraf Yarışması' Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Bilecik'te '8 Mart Dünya Kadınlar Günü Fotoğraf Yarışması' Sergisi Açıldı

Bilecik\'te \'8 Mart Dünya Kadınlar Günü Fotoğraf Yarışması\' Sergisi Açıldı

Bilecik’te Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “8 Mart Dünya Kadınlar Günü Fotoğraf Yarışması”nın sergisi açıldı.

04.03.2015 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'te Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "8 Mart Dünya Kadınlar Günü Fotoğraf Yarışması"nın sergisi açıldı.

Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne ait olan sergi salonunda düzenlenen fotoğraf yarışması sergisinin açılış törenine, Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Bilecik Vali Yardımcısı Mustafa Güney, Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş, kurum müdürleri, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Muhammed Akgün ve kurum çalışanları katıldı.

Sergide açılış konuşmasını yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammed Akgül, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" çerçevesinde Bilecik Aile ve Sosyal İl Müdürlüğü olarak "Kadın ve Emek" konulu fotoğraf yarışmasını düzenlediklerini belirtti. Akgün, "Türkiye genelinde bu fotoğraf yarışmasına 98 adet fotoğraf katıldı. Bunların derecelendirilmelerini Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesinden de danışmanlık desteği alarak yaptık. Şuanda içeride mansiyon başta olmak üzere 1'inci, 2'inci, 3'üncü resimlerimiz ödül alan resimlerimiz bulunmaktadır. Bunların ödüllerini Cuma günü olan programda taktim edeceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyelerinin katılımıyla kurdele kesiminden sonra serginin açılışı gerçekleşti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik'te '8 Mart Dünya Kadınlar Günü Fotoğraf Yarışması' Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement