Bilecik'te Asayiş - Son Dakika
Yerel

Bilecik'te Asayiş

Bilecik Emniyet Müdürlüğü tarafından kentte düzenlenen asayiş uygulamasında haklarında çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 40 kişinin yakalandığı bildirildi.

06.01.2016 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Emniyet Müdürlüğü tarafından kentte düzenlenen asayiş uygulamasında haklarında çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 40 kişinin yakalandığı bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında merkez ve ilçelerde düzenlenen operasyonlarda 2 kilo 92 gram esrar maddesi, 70 gram kenevir tohumu, uyuşturucu kullanmaya yarayan aparat, 103 adet bandrolsüz cd, 2 adet 200 lira, 11 adet 100 lira ve 1 adet 20 lira sahte para geçirildiği, piyasaya sahte para sürmek isteyen şüpheliler hakkında yasal işlem yapıldı.

Açıklamada, Asayiş Şubesi ekipleri tarafından merkezde marketten hırsızlık olayına karışan şüphelilerin kimliklerinin tesit edildiği, Cumhuriyet Mahallesi'nde park halindeki motosikletin çaldığı iddia edilen şüphelilerin yakalandığı, Bahçelievler ve Hürriyet Mahallesi'nde evden ve açıktan hırsızlık ile kendisini savcı olarak tanıtarak 16 bin 500 liralık dolandırıcılık olayına karışan şüphelilerin kimliklerinin belirlendiği, yakalanmaları için çalışma başlatıldığı kaydedildi.

Asayiş ve Çocuk Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce, 5 içkili restoran, 17 kıraathane, 5 internet kafe, 9 kafe, 4 oyun salonu, Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 15 kıraathane, 2 internet kafe, oyun salonu ve içkili işyeri, Söğüt İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ise 3 internet kafe, 17 kahvehane, oyun salonu, 3 içkili iş yeri ve 3 tekel bayi, Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce 14 kıraathane, internet kafe ve 11 çay bahçesi, Pazaryeri İlçe Emniyet Amirliği'nce 8 kıraathane, internet kafe, oyun salonu, 2 tekel bayi ve hamam.

Gölpazarı İlçe Emniyet Amirliği'nce 3 kıraathane, içkili yer, Yenipazar İlçe Emniyet Amirliği'nce 5 kahvehane, iki içkili iş yeri ve iki tekel bayi ile İnhisar İlçe Emniyet Amirliği'nce 4 kıraathane, iki içkili, internet kafe ve tekel bayi denetlendiği bildirildi.

Söz konusu denetimlerde, "emre aykırı davranış, sarhoşluk, kimlik bildirmeme ve tütün mamulleri tüketimi" suçlarından 9 kişiye bin 8 lira para cezası uygulandı.

Trafik denetimlerinde ise alkollü araç kullanan 26, hız ihlali yapan bin 895, emniyet kemeri takmayan 27, kırmızı ışık ihlali yapan 6, kasksız motosiklet kullanan 6, park yasağı bulunan alanlara aracını park eden 131, aracının muayenesini yaptırmayan 244, taşıma sınırı üzerinde yolcu taşıyan 5, taşıma sınırı üzerinde yük taşıyan 13 araç ve sigortası yaptırmayan 33, diğer trafik kurallarını ihlal eden 463 sürücüye ceza kesildi.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement