Bilecik'te Asfaltlama Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Bilecik'te Asfaltlama Çalışmaları

Bilecik\'te Asfaltlama Çalışmaları

Bilecik İl Özel İdaresi ekipleri tarafından geçtiğimiz aylarda köy yollarında başlatılan asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

13.10.2015 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik İl Özel İdaresi ekipleri tarafından geçtiğimiz aylarda köy yollarında başlatılan asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Bilecik İl Özel İdaresi tarafından Bilecik merkez Gülümbe köyüne yapılan 160 ton üretim kapasiteli Asfalt Plenti Tesisi'nde üretilen sıcak asfalt Bilecik'in köy yollarına dökülüyor. Bu çalışmalar kapsamında geçtiğimiz aylarda birçok köy sıcak asfalt ile buluşurken, Osmaneli ilçesine bağlı Günören köy yolunda da 2 kilometrelik köy grup yolunun asfaltlama çalışmaları ise sona erdi. Bu çalışmalar sonrası merkez Selöz köy yoluna 2,5 kilometrelik köy grup yolunun asfaltlama çalışmalarına başlayan ekipler, kısa süre içinde bu köy yolunu da bitirerek vatandaşların hizmetine sunacak. Yapılan çalışmaları bizzat yerinde inceleyen Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, köy grup yollarında yapılan sıcak asfalt çalışmalarının Gölpazarı, Bozüyük ve merkeze bağlı köylerde devam edeceğini bildirdi. Yıldırım, "Yapılan çalışmaları köy muhtarlarımız ile birlikte yerinde inceledik. Geçtiğimiz aylarda başladığımız sıcak asfalt çalışmalarında birçok köyümüze hizmet verdik ve vermeye de devam edeceğiz" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik'te Asfaltlama Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement