Bilecik'te Bilgeder Örnek Dernek Olarak Gösterildi - Son Dakika
Yerel

Bilecik'te Bilgeder Örnek Dernek Olarak Gösterildi

Bilecik\'te Bilgeder Örnek Dernek Olarak Gösterildi

Bilecik Gençlik Kültür ve Eğitim Derneği’nin (Bilgeder), Bilecik ilindeki çalışmaları ile örnek dernek olarak gösterildi.

17.09.2015 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Gençlik Kültür ve Eğitim Derneği'nin (Bilgeder), Bilecik ilindeki çalışmaları ile örnek dernek olarak gösterildi.

Uluslararası Sivil Toplumu Destekleme ve Geliştirme Derneği tarafından yayınlanan "Dernekler ve Sivil Toplum" isimli derginin 31.'inci sayısında Bilecik iline yer ayırdı. Yazıda, Bilecik ilinin tarihi, turizmi ve Bilecik'te faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının istatistiki bilgileri hakkında bilgi verildi. Dergi, Bilecik ilinde faaliyet gösteren dernekler içinde Bilgeder'i çalışmaları ile örnek bir dernek olarak gösterdi.

Bilecik Gençlik Kültür ve Eğitim Derneği Başkanı Muzaffer Tekelioğlu konu ile alakalı yaptığı açıklamada, Bilecik ili hakkında kısa bilgilendirme yapan derginin, örnek bir dernek olarak Bilgeder'in çalışmaları hakkında kapsamlı bilgilere yer verdiğini belirtti. Tekelioğlu, "Derneğimizin üst üste Milli Eğitim Müdürlüğü ve Pomem işbirliği ile yürütülen SBS'ye Hazırlık Kursu'na değinilmiş. Ayrıca geçen sene ilki gerçekleştirilen, bu sene de Bilecik Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığı ile gerçekleştirilen ve geleneksel hale getirilen proje kapsamında uygulanan Akıl Oyunları dergidei yer almış. Bilgeder'in Bilecik ilindeki dernekler içinde örnek uygulamaları nedeniyle gündeme getirilmesinin haklı gururunu yaşıyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemlerde de bu gururu tekrar yaşamak için çalışmalarımız olacak" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik'te Bilgeder Örnek Dernek Olarak Gösterildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement