Bilecik'te "Gönüller İftar Sofrasında" Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Bilecik'te "Gönüller İftar Sofrasında" Etkinliği

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "Gönüller iftar sofrasında" etkinliği kapsamında Osmangazi Mahallesi'nde iftar verildi.

07.07.2014 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "Gönüller iftar sofrasında" etkinliği kapsamında Osmangazi Mahallesi'nde iftar verildi.

İftar öncesi ilahilerin seslendirildiği programda, çocuklar için oyun grupları kurulurken, çocuklara pamuk şeker ikam edildi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, yaptığı konuşmada, ramazan ayının birlik, beraberlik, sevgi, hoşgörü, paylaşım ve kardeşlik ayı olduğunu belirterek, gerçekleştirdikleri mahalle iftarlarında aynı lokmaları birlikte paylaşarak, birlik ve beraberliklerini göstermek istediklerini ifade etti.

Hazırlanan ramazan sofralarını sadece belediye olarak hazırlamanın ötesinde, kentteki hayırsever ve işadamlarından da destek ve taleplerinin olduğunu anlatan Yağcı, şöyle konuştu:

"Bu sofralara anlam katmasında sizlerin teşrifleri son derece önemli. Bir defa da olsa eş, dost, komşu ve akrabayla aynı mahallede bir araya gelip, bir suyu, bir ekmeği birlikte paylaşmaları bizleri mutlu ediyor. Bilecik olarak birçok sorunları çözdük, dünden çok daha iyiyiz ama yarın daha iyi bir yerlere gelme anlamında çok daha çalışmalıyız." - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilecik'te 'Gönüller İftar Sofrasında' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement