Bilecik'te İlginç Bir Seçim - Son Dakika
Yerel

Bilecik'te İlginç Bir Seçim

Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde, AK Parti Gençlik Kolları Üniversite Teşkilatı Bayan Komisyon Başkanı seçiminde iki adayın oyları eşit çıkınca görev bölümü gerçekleştirildi.

07.03.2016 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde, AK Parti Gençlik Kolları Üniversite Teşkilatı Bayan Komisyon Başkanı seçiminde iki adayın oyları eşit çıkınca görev bölümü gerçekleştirildi.

Başkan adayları Neslihan Arslan ve Kübra Dilsiz yapılan seçim sonucu eşit oy aldı. Bu durumda 2 kadın aday beraber çalışmaya karar verdiler. 2 yılık görev süreci boyunca ilk yıl Neslihan Arslan ikinci yıl ise, Kübra Dilsiz başkanlık yapacak.

"İLGİNÇ BİR SONUÇ ÇIKTI"

Yapılan seçimi değerlendiren AK Parti Gölpazarı Gençlik Kolları Başkanı Özgür Ünal, bugün ilginç bir seçim sonucunun çıktığı belirterek, "Yapılan seçim 2 bayan arkadaşımıza hayırlı uğurlu olsun. Güzel bir karar alarak görev bölümü yaptılar. Böylece iki arkadaşımızda başkanlık yapmış olacaklar. İlçemizde sosyal faaliyet eksikliğinden dolayı buraya misafir olmuş öğrenci kardeşlerimize yönelik faaliyet çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz. Sık sık bir araya gelerek haftalık toplantılarımızı gerçekleştirerek sıkıntı ve sorunlarını dinleyip sıkı bir aile ilişkisi kurmaya çalışıyoruz. Bundan sonraki faaliyetlerimizde öğrenci kardeşlerimize ilimizin toprağında koca bir tarih hazinesi barındıran eserlerini tarihi olaylara şahit olmuş bölgelerini ve ilçelerine haftalık geziler düzenleyeceğiz. En önemlisi olan öğrenci kardeşlerimize ev sahipliği yapan aile sıcaklığını aratmayan Gölpazarı ilçemizi akıllarda unutamayacakları minik ve tatlı bir İlçe olarak bırakmayı hedefliyoruz" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik'te İlginç Bir Seçim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement