Bilecik'te Kamyon Kayalıklara Çarptı: 1 Yaralı - Son Dakika
Yerel

Bilecik'te Kamyon Kayalıklara Çarptı: 1 Yaralı

Bilecik\'te Kamyon Kayalıklara Çarptı: 1 Yaralı

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, bir kamyonun yol kenarındaki kayalıklara çarpması sonucu sürücü yaralandı.

21.05.2014 16:16  Güncelleme: 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, bir kamyonun yol kenarındaki kayalıklara çarpması sonucu sürücü yaralandı. Kazada araçla kayalıklar arasına sıkışan yaralı, AKUT ekiplerince yapılan çalışmanın ardından bulunduğu yerden çıkartıldı.

Alınan bilgiye göre, Şaban Akıncı (61) yönetimindeki 15 EA 249 plakalı güneş enerjisi kazanı ve paneli yüklü kamyon, Osmaneli-Sakarya karayolunun 6. kilometresinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bulunan kayalıklara çarptı.

Çarpmanın etkisiyle şoför mahalli ile kayalıklar arasında sıkışan sürücü Akıncı, AKUT, itfaiye ve 112 Acil Servis ekiplerinin çalışmasıyla çıkartıldı. Akıncı, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Pamukova Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Daha sonra Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Akıncı'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan kaza nedeniyle ulaşıma kapanan yol, güneş enerjisi kazanları ve panellerin kaldırılmasından sonra tekrar açıldı. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilecik'te Kamyon Kayalıklara Çarptı: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ABDULLAH ÖZKURT: BU KAZA BENİM ÖNÜMDE OLDU DEHŞET ŞOK YAŞADIM ŞU AN ŞÖFÖRÜNÜN YAŞADIĞINI ÖĞRENDİM SAYENİZDE MORAL BULDUM HALA O ARACIN KAZADAN SONRA ÇALIŞAN MOTORU O KOPAN ŞAFTIN SAĞA SOLA VURARAK DÖNMESİ HALA AKLIMDA MOTOR İSTOP ETSİN DİYE MAZOT BORULARINI ÇIKARTTIM OLMADI YAĞ FİLİTRESİNİ PATLATTIM ENSONUNDA MOTOR YATAK SARARAK DURDU AMA ŞUNU GÖRDÜM KAMYON ŞÖFÖRLERİ HEP YARDIMETMEYE ÇALIŞTILAR BENİMDE BİR FAYDAM OLDUĞU İÇİN ENAZINDAN ŞÖFÖR ABİNİN YAŞAMASI BENİ MUTLU ETTİ 0 0 Yanıtla

Advertisement