Bilecik'te "Kurbanda Kurban Olmayın" Projesi - Son Dakika
Yerel

Bilecik'te "Kurbanda Kurban Olmayın" Projesi

Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği tarafından "Kurbanda kurban olmayın" projesi başlatıldı.

16.09.2014 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği tarafından "Kurbanda kurban olmayın" projesi  uygulamaya başlandı.

Kurban Bayramı'nın yaklaşması nedeniyle kentte besicilik yapan vatandaşları ziyaret ederek, hayvan hırsızlığı ve sahte para konusunda uyarılarda bulunan TDP ekipleri, besicilere sahte para ayırt etme kalemi dağıttı.

İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Kurban Bayramı öncesinde hayvan hırsızlığı ve dolandırıcılık olayının yaşanmaması için besihanelere ziyaret gerçekleştirdikleri belirterek, "Üzücü bir olayın yaşanmaması için 'Kurbanda kurban olmayın' projesi başlattık. Projemizde, hırsızlık, dolandırıcılık ve sahte paraya karşı besicilerimizin duyarlı olmalarını istedik. Ayrıca, vatandaşımız da aldığı hayvanın kayıtlı olup olmadığına bakmasını istiyoruz. Arife ve Kurban Bayramı günü de hayvan pazarında kontrollerimiz devam edecek" dedi.

Ekipler, besihanelerde alınması gereken önlemleri anlatarak, besicilere sahte para ayırt etme kalemi dağıttı. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilecik'te 'Kurbanda Kurban Olmayın' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement