Bilecik'te Mahalle İftarları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Bilecik'te Mahalle İftarları Devam Ediyor

Bilecik\'te Mahalle İftarları Devam Ediyor

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen mahalle iftarlarının dün akşamki yeri Osmangazi Mahallesi (TOKİ) sakinleri oldu.

07.07.2014 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen mahalle iftarlarının dün akşamki yeri Osmangazi Mahallesi (TOKİ) sakinleri oldu.

İftar öncesi ilahilerin seslendirildiği programda, çocuklar da şişme oyun gruplarında gönüllerince eğlendi. İftara eşi Fatma Yağcı ile birlikte katılan Başkanı Selim Yağcı, davetlerine iştirak eden mahalle sakinlerine teşekkür etti. Yapılan iftarın ardından bir konuşma yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ramazan ayının birlik, beraberlik, sevgi, hoşgörü, paylaşım ve kardeşlik ayı olduğunu vurgulayarak, "Bu yıl da gerçekleştirdiğimiz mahalle iftarlarında aynı lokmaları birlikte paylaşarak, birlik ve beraberlik içerisinde kardeşliğimizi göstermek istiyoruz. Bu sofralara anlam katan tabii ki yapan kadar sizlerin teşrifleri de son derece önemlidir. Bir defa da olsa eş, dost, komşu ve akrabayla aynı mahallede bir araya gelip, bir suyu, bir ekmeği birlikte paylaşmaları bizleri mutlu ediyor. İnşallah bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonraki yıllarda da bu güzel geleneği sürdürmek istiyoruz. Sizlerin gücü, desteği, sevgisi ve saygısı bizlere daha büyük hizmetleri yapmak noktasında yol açıyor, enerji ve sinerji veriyor. En büyük gücümüz, birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz. Buradan ayrılmadığınız süre içerisinde bizi yenecek hiçbir güç yok. Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum. Biz en başından beri Ramazan'ın paylaşma ve beraberlik ayı olduğunu söylemiştik. Bu anlamda bu sofraları sadece belediye olarak belediye bütçesinden hazırlamanın ötesinde, şehrimizdeki hayırseverlerden ve iş adamlarımızdan da destek talepleri geldi. Bu akşam bu organizasyonun hazırlanmasında katkısı olan Ticaret ve Sanayi Odası'na (TSO) ve yönetim kurulu üyelerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bilecik olarak belediye olarak birçok sorunları çözdük, dünden çok daha iyiyiz ama yarın daha iyi bir yerlere gelme anlamında çok daha çalışmalıyız" dedi.

Konuşma sonrası şişme oyun gruplarında gönüllerince eğlenen çocuklara, pamuk şekeri ikram edildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik'te Mahalle İftarları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement