Bilecik'te Mezarlıklar Bayrama Hazır - Son Dakika
Yerel

Bilecik'te Mezarlıklar Bayrama Hazır

Bilecik\'te Mezarlıklar Bayrama Hazır

Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından şehirdeki mezarlıklarda gerçekleştirilen kapsamlı çalışmalar ile mezarlıklar Ramazan Bayramı’na hazırlanıyor.

29.06.2016 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından şehirdeki mezarlıklarda gerçekleştirilen kapsamlı çalışmalar ile mezarlıklar Ramazan Bayramı'na hazırlanıyor.

Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Cengiz Toklucu, Bilecik'teki bütün mezarlıkların Ramazan Bayramına hazır olduğunu belirtti. Mezarlıklarda gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi veren Toklucu, "Şu ana kadar belirli aralıklarla gerçekleştirdiğimiz rutin faaliyetlere, Ramazan Bayramı dolayısıyla ek çalışmalar yaptık. Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü olarak çalışmalarımızı, vatandaşlarımızın memnuniyeti doğrultusunda sürdürüyoruz. Faaliyetlerimiz kapsamında zaten şu ana kadar yapılması gereken çalışmaları yerine getirdik. Buna ek olarak Ramazan Bayramı dolayısıyla vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve kaliteli bir hizmet alması amacıyla yeni çalışmalar ortaya koyduk. Çalışmalarımız kapsamında mezarlıklarımızın genel temizliği yapıldı, su depolarımızda gerekli değişim ve dönüşümleri gerçekleştirdik. Mezarlıklarımızdaki yol bakım ve güzelleştirme çalışmalarını yerine getirdik. Ayrıca mezarlıklarımızın dört bir köşesinde çiçeklendirme çalışması yaptık. Vatandaşlarımızın, yakınlarının kabirlerine rahatlıkla ulaşmaları için daha önceden yol açma, genişletme ve basamaklandırma çalışmalarını yapmıştık. Şu an bütün mezarlıklarımız hem araç ulaşımı açısından hem de yaya ulaşımı açısından bütün noktalara ulaşılabilir konumda" dedi.

"AREFE VE BAYRAM GÜNÜ MEZARLIKLARA ÜCRETSİZ ULAŞIM"

Bilecik Belediyesi tarafından vatandaşlarımızın rahat ve kolay bir şekilde ulaşımlarını sağlamaları amacıyla arefe ve bayramın birinci günü mezarlıklarımıza ücretsiz ulaşım imkanı sağlanacağını ifade eden Toklucu; "Vatandaşlarımızın birçok alanda en iyi şekilde hizmet alması amacıyla çalışmalarını sürdüren Bilecik Belediyesi, Ramazan Bayramı arefesi ve birinci günü, Bilecik Belediyesi Kültür Sitesi üzerinden, mezarlıklarımıza kadar olan alanda ücretsiz hizmet verecek. Arefe günü ve bayram boyunca Kur'an-ı Kerim'in okunacağı Şehir Mezarlığı'nda vatandaşlarımıza ayrıca yakınlarının kabirlerine dikilmesi amacıyla çiçek hediye edeceğiz. Ayrıca arefe günü, şehir mezarlıklarında Kur'an-ı Kerim'in okunacaktır" şeklinde konuştu. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik'te Mezarlıklar Bayrama Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement