Bilecik'te Tüp Deposunun Patlaması Sonucu 1 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Bilecik'te Tüp Deposunun Patlaması Sonucu 1 Kişi Yaralandı

Bilecik\'te Tüp Deposunun Patlaması Sonucu 1 Kişi Yaralandı

Bilecik’te bir tüp deposunun patlaması sonucu deponun yıkılan duvarının parçaları 60 metre uzağa fırlarken, depo yanında bulunan akaryakıt istasyonundaki bir kişi yaralandı.

10.07.2016 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'te bir tüp deposunun patlaması sonucu deponun yıkılan duvarının parçaları 60 metre uzağa fırlarken, depo yanında bulunan akaryakıt istasyonundaki bir kişi yaralandı.

Patlama, Bilecik'in Söğüt ilçesinde İpekyolu Caddesi Kösnük yolu üzerinde bulunan, Mehmet Özçelik'e ait tüp deposunda meydana geldi. İddialara göre, gece saat 02.30 sularında içerisinde su, tüp ve hırdavat ile kullanılmayan malzemelerinin bulunduğu 3 bölmeli deponun hırdavat bölümünde sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın kısa sürede diğer depolara ve depo yanında bulunan iki katlı eve sıçradı. Söğüt Belediyesi ve çevre ilçelerden gelen 110 ekipleri yangını 2 saat içerisinde söndürerek soğutma işlemi yaptılar.

"Burası tüp deposuydu"

Olay yerine gelen ve yangın sönene kadar takip eden Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, yangının çıkış sebebinin daha belli olmadığı söyledi. Yapılan incelemeler sonucu çıkış nedeninin çözüleceğini ifade eden Aydoğdu, sözlerine söyle devam etti.

"Fakat yangın devam ediyor. Burası tüp deposuydu. Netice itibariyle ısınan tüplerde zaman zaman patlama meydana geliyor. Kazasız belasız şu yangını bir söndürelim, ondan sonra olayın detaylarını araştıracağız. Zabıta birimi, itfaiye birimi yangının nasıl çıktığı araştıracaklar. Yangın sonucu benzinlikte çalışan bir kardeşimizde çok hafif bir cam batmasından dolayı bir yaralanma var. Onun dışında çok şükür herhangi bir şeyimiz yok."

Vatandaşlar ise, patlamanın şiddetinden dolayı bombalı saldırı ile deprem olduğunu zannettiklerini belirterek, tedirgin gözlerle yangını izlediler.

Öte yandan, yangında çok sayıda ev iş yeri zarar görürken, yaralı ise Söğüt Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bilecik'te Tüp Deposunun Patlaması Sonucu 1 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement