Bilecik Tso'nun Yeni Başkanına Hayırlı Olsun Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Bilecik Tso'nun Yeni Başkanına Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Bilecik Tso\'nun Yeni Başkanına Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine gelen Mefail Ateş’e ’hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor.

23.09.2016 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine gelen Mefail Ateş'e 'hayırlı olsun' ziyaretleri devam ediyor.

Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mefail Ateş'i makamında ziyaret eden Bilecik Posta ve Telgraf Teşkilatı(PTT) Başmüdür Vekili Cemal Tangül, Bilecik Ticaret İl Müdürü Şinasi Balta ve Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Bayram Kaya, hayırlı olsun temennilerini ilettiler. Ziyaretler kapsamında ilk olarak PTT Başmüdür Vekili Cemal Tangül, Müdür Vekili Aziz Civik'i kabul eden TSO Başkanı Mefail Ateş'e, ziyaretin sonunda PTT Başmüdür Vekili Cemal Tangül, TSO Başkanı Mefail Ateş'e Türk Bayraklı saat hediye etti. Diğer bir ziyaret olarak Bilecik Ticaret İl Müdürü Şinasi Balta ile görüşen Mefail Ateş Bilecik'in ticareti hakkında istişarelerde bulundu. Son olarak Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Bayram Kaya'nın hayırlı olsun dileklerini kabul eden Ateş, ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik Tso'nun Yeni Başkanına Hayırlı Olsun Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement