Bilecik Valisi Basın Mensupları ile Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Bilecik Valisi Basın Mensupları ile Kahvaltıda Buluştu

Bilecik Valisi Basın Mensupları ile Kahvaltıda Buluştu

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Bilecik'te bulunan yerel gazete ve ajans temsilcileri ile bir araya geldi.

11.04.2014 14:46  Güncelleme: 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Bilecik'te bulunan yerel gazete ve ajans temsilcileri ile bir araya geldi.

Bilecik Polis Evi Kahvaltı salonunda gerçekleştirilen sabah kahvaltısına Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Seviye Beyli, İhlas Haber Ajansı (İHA) Bilecik Temsilcisi İbrahim Rafet Sünetci, Doğan Haber Ajansı (DHA) Bilecik Temsilcisi Cafer Elmas, Anadolu Ajansı (AA) Bilecik Temsilcisi Mesut Tankulu, Değişim Gazetesi sahibi Mehmet Ergün, Yarın Gazetesi sahibi Mehmet Özgür, Sakarya Gazetesi Sahibi Mücahid Erdal ve muhabirler katıldı.

Kahvaltıda Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, basının bir ilde önemini ve halkı yönlendirme konusunda öneminin belirtti. Nayir, Sizlerle bir nevi meslektaş sayılırız. Bizlerin yürütmüş olduğu görev bir nevi ayna vazifesi yapıyor. Medyamızı basınımızı bir nevi dikkate almamız gerekir. Yapmış oldukları eleştirileri olumlu, olumsuz hepsinin dikkate alıp, iyi yaptığımız yerlerde devam demeliyiz. Eleştirilen konularda ne hatamız var onları birlikte görmeliyiz. Geldiğim bu günden beri 2 ilçem hariç hepsinin gezebildim. Kamunun yürüttüğü hizmetlere değer veriyorsunuz, kıymet veriyorsunuz haber yapıyorsunuz. Bizim birimlerimiz ile güzel irtibatınız var, bu da beni sevindirdi. Kendi aranızdaki birlik ve beraberliğiniz de güzeldi. Zorlu bir seçim süreci geçirdik Bilecik basını olarak duruşunuz, son derece güzeldi. Yapıcıydınız, çok eleştiriler de olsa yapıcılığınız güzeldi. Aranızda tatlı rekabet elbette olsun bizler de ondan yanayız. Ama, bir abi kardeş ilişkinize bir meslektaş ilişkinizi ilimize yakışır. Tarih ve kültürümüze yakışır bir olgunluğunuzu gördüm " dedi.

Konuşmaların ardından yapılan kahvaltı sonrası Bilecik Valisi ve basın mensupları hatıra fotoğrafı çektirdiler. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik Valisi Basın Mensupları ile Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement