Bilecikliler Demokrasi Nöbetini Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Bilecikliler Demokrasi Nöbetini Sürdürüyor

Bilecikliler Demokrasi Nöbetini Sürdürüyor

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek için ülkenin dört bir yanında olduğu gibi Bilecik’te de düzenlenen "Demokrasi, milli iradeye saygı ve kardeşlik nöbeti"nde Kur’an-ı Kerim okunarak, dualar edildi.

25.07.2016 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek için ülkenin dört bir yanında olduğu gibi Bilecik'te de düzenlenen " Demokrasi, milli iradeye saygı ve kardeşlik nöbeti"nde Kur'an-ı Kerim okunarak, dualar edildi.

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve Kur'anı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Bilecik Şeyh Edebali Tasavvuf Musiki Korosu tarafından ilahiler okundu. Belediye Başkanı Selim Yağcı, eşi Fatma Yağcı, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın'ın yanı sıra sivil toplum kuruluşu ve dernek temsilcileri, siyasi parti yöneticileri ile vatandaşların katıldığı nöbette, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine ve birlik ile beraberlik için sloganlar atıldı. Türk Bayrağı ile meydanların renklendiği programın sonunda Belediye Başkanı Selim Yağcı, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ve beraberindekiler, şehir içinde yürüyüş de gerçekleştirdi.

Vatandaşlara, pilav, ayran ve çeşitli ikramların yapıldığı demokrasi nöbeti, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve vatandaşların katılımıyla sabah saatlerine kadar sürdü. Toplumun bütün kesimlerinden vatandaşın katıldığı ve renkli anların yaşandığı demokrasi nöbetinde Belediye Başkanı Selim Yağcı, çocuklar ve vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecikliler Demokrasi Nöbetini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement