Bilecikspor'da İlk Maç Üzüntüsü - Son Dakika
Yerel

Bilecikspor'da İlk Maç Üzüntüsü

Bilecikspor\'da İlk Maç Üzüntüsü

Bilecikspor’un, 1’inci Amatör Ligi müsabakasında kendi seyircisi önündeki ilk maçında Bozüyük Güneşspor’a yenilmesi taraftarlar arasında üzüntüye sebep oldu.

13.10.2014 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecikspor'un, 1'inci Amatör Ligi müsabakasında kendi seyircisi önündeki ilk maçında Bozüyük Güneşspor'a yenilmesi taraftarlar arasında üzüntüye sebep oldu.

Bilecik sentetik sahada 1'inci Amatör Lig 3'üncü hafta karşılamasında Bilecikspor, Bozüyük Güneşspor'a 2-1 yenildi. Maça dengeli başlayan her iki takım oyuncuları, karşılıkla ataklar geçerken maçın 30. dakikasında Güneşspor'un 9 numaralı futbolcusu Ömer Can sakatlanarak 112 ambulansı ile Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk yarının sonlarına doğru sol taraftan Güneşspor'lu 7 numaralı oyuncu Umut Can Erke'nin bir şutu direkten dönerken ilk yarı 0-0 berabere bitti. İkinci yarıya iyi başlayan Güneşspor 48. dakikada yaptığı atakta topla ceza sahası içinde buluşan Oğuz Can Erke topu filelere gönderirken durumu 1-0 yaptı. Bu golle daha da morallenip ataklarına devam eden Güneşspor, maçın 55 dakikasında 3 numaralı oyuncusu İsmail Akkaya ile bir gol daha bulup durumu 2-0 çevirdi. Gol pozisyonu öncesinde Bilecikspor yaptığı atakta Güneşspor ceza sahası içinde 2 futbolcunun sakatlanması ve hakemin oyunu devam ettirmesi üzerine bu atağın gol olmasından sonra Bilecikspor'lu futbolcular hakeme uzun süre itiraz etti. Bu gol sonrası taraftarının desteğini arkasına alan Bilecikspor maçın 75. dakikasında ceza sahası dışında bir faul kazandı. Yapılan ortayı takımın 4 numaralı futbolcu İsmail Hakan Ayaz kafası ile gole çevirince durumu 2-1 getirdi. Maçın 75. dakikasında Bilecikspor'un yarattığı bir atak ofsayt diye kesilince pozisyon içinde bulunan Bilecikspor'un 6 numaralı futbolcusu Ekrem Dal hakeme itiraz etti. Bu itiraz sonrası hakem Ekrem Dal'ı kırmızı kart ile oyun dışına attı. Maçta başka gol olmazken Güneşspor maçı 2-1 kazandı.

Maç sonrası Bilecikspor'lu futbolcular maçın hakemlerine uzun süre itiraz ederken yapılanların kasıtlı yaptığını iddia ettiler. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecikspor'da İlk Maç Üzüntüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement