Bilecikspor Hazırlık Maçlarına Başladı - Son Dakika
Spor

Bilecikspor Hazırlık Maçlarına Başladı

Bilecikspor Hazırlık Maçlarına Başladı

Bilecik 1. Amatör Ligde mücadele eden Bilecikspor, Bozüyük İdmanyurdu Spor ile 2015-2016 sezonunun ilk hazırlık maçını yaptı.

17.08.2015 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik 1. Amatör Ligde mücadele eden Bilecikspor, Bozüyük İdmanyurdu Spor ile 2015-2016 sezonunun ilk hazırlık maçını yaptı.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nin futbol sahasında 2015-2016 sezonunun ilk hazırlık maçını yapan Bilecikspor Bozüyük İdmanyurdu Spor ile karşı karşıya geldi. Maça iyi başlayan Bilecikspor 40'ıncı dakikada yeni transfer olan Oğuzhan Yol, attığı gol Bilecikspor'u 1-0 öne getirdi. Bu gol sonrası başka gol olmazken Bilecikspor ve Bozüyük İdmanyurdu karşılaşması maç 1-0 bitti.

Yapılan hazırlık maçı hakkında değerlendirme yapan Bilecikspor Kulüp Başkanı İsmail Cinoğlu, 2015-2016 sezonu hazırlıklarının devam ettiğini ve bu süreç içerisinde yeni transferlerle takımı güçlendirmeye çalıştırdıklarını belirtti. Cinoğlu, "İlk hazırlık maçımızı, eski futbolcularımızdan Serdar'ın çalıştırdığı Bozüyük İdmanyurdu ile çift kale maç şeklinde gerçekleştireceğiz. Bu sene Osmaneli'nden, Söğüt transferlerimizle yaklaşık olarak 10'a yakın transferimiz oldu. Bu Bilecik'in bütçesine göre, yapısına göre daha da iyileri olabilir. Ama biz arkadaşlara güvenerek bunların hepsinin geçen sene yaptık çalışmalarını ve 30 Mayısta bu arkadaşlarımıza söz kestik. Transferde pek zorlanmadık, hazırlıklı olduğumuz için" dedi.

"BİLECİK'TE TESİS SORUNLARI ÜST SEVİYEDE HALA DEVAM EDİYOR"

Kulüp Başkanı İsmail Cinoğlu, Bilecik'te Bilecikspor'a ait tesis olmamasını ve bu sorunun üst seviyede devam ettiğini belirterek, "Her zaman söylüyoruz, Takım olmayınca, kulüpler olmayınca pek bir destek gösterilmeyince, her şey atıl ve unutulmuş şekle giriyor. Bunun da sonucu hedef koyarak yürüdüğünüzde kulüplere yansıması kötü oluyor. Bu yüzden de Bilecikspor tesisleri idman yapacak yeri bir tek şehirde stat olduğu için haklı olarak o da verilip verilmeme noktasında onlarda zor durumda kalıyor. İlk ziyarete yönetim olarak geldiğimizde sayın Rektörümüz Azmi Özcan 'tesislerimiz, sahamız, sportif tesislerimiz hepsi emrinizde' dedi. Sayın rektörümün önünde saygıyla eğiliyorum, ellerinden öpüyorum. Allah herkese bu süreçte böyle bir hoca, her şehre böyle düşünceler nasip etsin. Sayın hocam bize kucağını açtı. Biz de büyük bir yükü omuzumuzdan attık. Edebali Stadının alınamadığı dönemlerde lig maçlarını burada oynamayı düşünüyoruz. daha nezih, Avrupa standartlarında Bilecik'e yakışan ve birçok sporcu arkadaşımız da ilk defa gördü bunu. müthiş bir saha. umut ederim bize de uğurlu gelir. Bilecikspor'un ileri gitmesinde bir basamak belki de bir mehenk taşı olur" dedi.

Maç sonrası takım toplu fotoğraf çektirerek, birlik ve beraberlik mesajı verdiler. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bilecikspor Hazırlık Maçlarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement