Bilecikspor Taraftarına Deplasman Maçı İzleme Yasağı Geldi - Son Dakika
Yerel

Bilecikspor Taraftarına Deplasman Maçı İzleme Yasağı Geldi

Bilecikspor Taraftarına Deplasman Maçı İzleme Yasağı Geldi

Bilecik’in Bozüyük İlçesi İlçe Spor Güvenlik Kurulu’nun almış olduğu karar neticesinde, Bozüyük 1. nolu İlçe Stadı’nın Pazar günün oynanacak Vitraspor-Bilecikspor maçına deplasman misafir takım seyircisi alınmayacak.

18.09.2015 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük İlçesi İlçe Spor Güvenlik Kurulu'nun almış olduğu karar neticesinde, Bozüyük 1. nolu İlçe Stadı'nın Pazar günün oynanacak Vitraspor-Bilecikspor maçına deplasman misafir takım seyircisi alınmayacak.

Bozüyük Kaymakamı ve aynı zamanda İlçe Spor Güvenlik Kurulu Başkanı olan Köksal Şakalar ve 11 üyenin imzasının bulunduğu Bozüyük Şehir Stadının A,B ve C tribünlerine seyirci alınmaması kararı Bilecikspor Kulübüne maça 48 saat kala tebliğ edildi. Tebliğ edilen kararda 16 Eylül 2015 günü saat 14.00'da kurulun toplandığı belirtilerek, "Kaymakam Köksal Şakalar'ın Başkanlığında aşağıda isim-unvan ve temsil ettikleri kurum ve kuruluş belirtilen temsilcilerin katılımı ile 2015-2016 sezonunda ilçemizde oynanacak profesyonel ve amatör futbol, voleybol, basketbol spor müsabakalarında ve diğer branşlardaki müsabakalarda alınacak güvenlik önlemlerini görüşmek üzere Kaymakamlık Toplantı Salonunda toplanılmıştır. Yapılan toplantıda, Bozüyük Şehit Stadında oynanacak futbol müsabakaları ile ilgili olarak 2014\09, 2014\10, 2015\01 sayılı İlçe Spor Güvenlik Kurulu kararlarında oynanacak olan müsabakalar için Bozüyük Şehir Stadının A,B,C tribünlerine seyirci alınmaması kararı alınmıştır. D tribünün etrafının taşlık zemin üzerinde bulunduğundan seyircilerin saha içerisine yabancı madde atabileceği, saha içerisine kolaylıkla girebileceğinden dolayı müsabaka güvenliğini tehlikeye düşüreceğinden Bozüyük Şehir Stadında seyircisiz müsabakaların oynanmasına izin verilmesine, 2015-2016 yılı futbol sezonunda; ilçemizde oynanacak müsabakalarda alınacak güvenlik tedbirleri ile ilgili 2015-08, Sayılı İlçe Spor Güvenlik Kurulu Kararları gözden geçirilmiş toplantıda alınan kararların uygulanmasına, devam edilmesine karar verilmiştir" denildi.

TOPLANTI YAPILMADIĞI İDDİASI

Bu arada, tebliğ edilen yazıda belirtilen kurul toplantısının yapılmadığı, evrakın kurul üyelerine elden imzalatıldığı iddia edildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecikspor Taraftarına Deplasman Maçı İzleme Yasağı Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement