Bilecikspor'un Küme Düşmesini İş Adamı Engelledi - Son Dakika
Yerel

Bilecikspor'un Küme Düşmesini İş Adamı Engelledi

Bilecikspor\'un Küme Düşmesini İş Adamı Engelledi

Bilecikspor Başkanı Batuhan Çolak’ın, Bilecik 1’inci Amatör Lig’in başlamasına günler kala istifa etmesi üzerine takımın lisans ücretlerini yatıran iş adamı İsmail Cinoğlu, takımın küme düşmesini engelledi.

25.09.2014 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik spor Başkanı Batuhan Çolak'ın, Bilecik 1'inci Amatör Lig'in başlamasına günler kala istifa etmesi üzerine takımın lisans ücretlerini yatıran iş adamı İsmail Cinoğlu, takımın küme düşmesini engelledi.

Cinoğlu, Türkiye Futbol Federasyonuna yatacak olan lisans ücreti son gününde yatırarak Bilecikspor'u 1'inci Amatör Lig'den 2'inci Amatör Lig'e düşmesini engellemesi ile ilgili konuşarak, yaşanılan sürecin zor bir süreç olduğunu belirtti.

Futbolcuların ne akibette olduğunu bilmediklerini ifade eden Cinoğlu, "Şuanda kulübün küme düşme olayı kalmadı ve geçen hafta lige katılmadı. Ortada futbolcu denen arkadaşlarımızın ne akıbette olduklarını da bilmiyoruz. Yani biz bu kulübü alırken ne şekilde, ne ile karşılaşacağımızı, yarınki sonuçların futbol olarak başarılı olup olamayacağının sözünü de veremiyorum. Bugün paraların yatmasının son gündü ve yine içim el vermedi. Bilecikspor'u yıllarca veya futbolu Bilecik bazında, Türkiye çapında temsil eden kardeşleri, ağabeyleri olarak görürse. Bunların başında o paraları toplarken Gürhan Demirsoy, Pelitözü köyünde havyan ticareti yapan Mehmet İçen ağabeyimiz, Hüseyin Şensoy eski adayımız, Hüsnü Bayrakçı, Erol Çim, Murat Dedeoğlu, AK Parti İlçe Başkanımız çok acil telefon trafiği içerisinde bize yardımcı oldular. Bizde katkılarımızla bu süreci atlattık" dedi.

"BAŞKANLIK NOKTASINDA ADAYIM"

Bundan sonraki süreç içerisinde transfer noktasında hareket edeceklerini dile getiren Cinoğlu, "Bu süreci en azından futbolcu kayıpları ile sezonu ne şekilde tamamlarız onun peşinde olacağız. Ama şunu söylüyorum, önümüzdeki hafta civarında olağanüstü bir kongre kararı alarak büyük bir ihtimalle arkadaşlar teveccüh gösteriyorlar. Başkanlık noktasını da adayım ve başka talip olmazsa bende başkanlığı alacağım. Elimden geldiği kadar bir bütçe doğrultusunda elimizden geleni yapmaya çalışacağım. Bize büyük paralar da verseniz, bugün bir iş adamı 10 bin TL para verse biz ona talip değiliz. 50 bin TL versin biz ona talip değiliz. Yani bizim kimsenin parasında pulunda değiliz ve elimizde makbuzla bu işleri yapacak değiliz ama bunu seven insanlar belli. ayda 20 TL, 30 TL, 50 TL bağış karşılığında bağış makbuzu karşılığında yapabilirler. Yani bugün bir paket sigara parası bunu da halka yayabiliriz. Bide bunları verirlerken de eğer kongrede şartları oluşturup başkanlığı alırsak, Bilecik internet sitesini de kurarak, Bilecikspor'u güncelleyerek alınan paralar, yapılan çalışmalar Bilecikspor'un maçlarla ilgili enstantane programlarını yayınlamaya çalışacağım. Onun dışında hedefim Bilecikspor'un çok acil olarak alt yapısını kurmaktır. Yani yaz spor okulu değil 12 ay devam eden Bilecik sporun alt yapısını gerçekleştirmeye çalışacağız" diye konuştu.

"SİYASETEN BİLECİKSPOR'U KULLANMA DÖNEMİ GELDİ GEÇTİ"

Bilecikspor'un yapılacak kongreden sonra yeniden hayat bulacağını aktaran Cinoğlu, "İnşallah iyi şeyler için uğraşacağız, herkesin yardımlarını bekliyorum. Siyasetçiler bir ortak isimde buluşsunlar, biz onların her dediğini yapıyoruz, onlar da bizim küçük çapta elimizden tutsunlar. Siyaseten Bilecikspor'u kullanma dönemleri geldi geçti. Bizler de olalım, başkaları da olsun. Bu yanlışlıklar hep bütün olarak yapılmıştır. Yeni bir sayfa açalım, siyaseti spordan ayırarak bunu siyasetçilere koz olarak kullanmadan, kimseyi eleştirmeden yani Bilecikspor bu günlerde çok kötü durumlarda olmasının faturası bugünkü yönetime değil eski yönetimlere çıkartarak bugünkü yönetimleri suçlayalım" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecikspor'un Küme Düşmesini İş Adamı Engelledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement