Küçük Çocuğun Bileğinden Paket Lastiği Çıktı - Son Dakika
Dünya

Küçük Çocuğun Bileğinden Paket Lastiği Çıktı

Küçük Çocuğun Bileğinden Paket Lastiği Çıktı

Çin'de Longlong isimli çocuk bileğindeki kırmızı halkadan dolayı hastaneye getirildi. Doktorlar bileğinden çıkana inanamadılar.

20.06.2016 15:28  Güncelleme: 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çin'de, doktorlar küçük bir çocuğun bileğinden paket lastiği çıkardılar. People's Daily Online'da yayınlanan habere göre, 4 yaşındaki çocuk neredeyse kolunun kesilmesiyle karşı karşıya kalacaktı.

KOLUNDA KIRMIZI BİR HALKA KALDI

Longlong isimli çocuk 1 yaşındayken annesi onu koruması için koluna gümüş bir bileklik takmıştı. Çocuk 3 yaşına gelince dedesi bilekliğin Longlong'a çok dar geldiğini söyleyerek bilekliği çıkardı. Ancak o günden sonra kolunda kırmızı ve şiş bir halka kaldı.
Birçok kez kolundaki iz için hastaneye gittiler ancak hiç bir tedavi fayda olmadı.

DERİSİNİN ALTINDAN LASTİK ÇIKTI

Geçtiğimiz nisan ayında gittikleri hastanede izin, çocuğun gelişimini etkilediğini ve bu yüzden ilk iş olarak iltihabın giderilmesi gerektiğini söylediler. Ancak geçtiğimiz haftalarda kolu daha kötüye giden Longlong tekrar hastaneye getirildi. Bileğinde kocaman bir çıban çıkmıştı. Doktorlar, içini temizlemek için deriyi kestiklerinde buldukları lastik karşısında şoke oldular.

ANNESİ İTİRAF ETTİ

Doktorun düşüncesine göre, paket lastiği gittikçe ete gömülmüş, kolları tombul olduğundan ailesi bunu farkedememişti. Doktor yaptığı açıklamada Longlong'un bilek kemiğinin ciddi bir şekilde hasar gördüğünü ve eğer müdahale edilmese çocuğun kolunu kaybedebileceğini söyledi. Ameliyattan sonra Longlong, annesine lastik bandı koluna kendisinin taktığını itiraf etti. Başka bir şehirde çalışan anne ve babası, Longlong'un büyük annesi ve büyük babasıyla yaşamak zorunda kaldığı için pişman olmuşlardı. Çünkü yeterince ilgilenilmeyen çocuk, kendi banyosunu kendisi yapıp, kendi kendine giyindiği için kolu farkedilmemişti.

Son Dakika Dünya Küçük Çocuğun Bileğinden Paket Lastiği Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor
    21:58 TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor. TİKA, Budapeşte'de "Geçmişten Günümüze Türk-Macar İlişkileri" konulu sempozyum düzenledi. Bosna Hersek emniyet mensuplarına "Yolsuzlukla Mücadele Eğitimi" verildi. Arnavutluk'ta "Osmanlı'da Göriceli İki Önemli Şahsiyet: İmrahor İlyas Bey ve Koçi Bey Sempozyumu" düzenlendi.

  • ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı
    21:52 ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi 'sus payı' davasının görüldüğü mahkeme binasının önünde bir kişi kendini yaktı. Görgü tanıkları, ABD'nin New York kentinde havaya broşürler atan bir erkeğin bir tenekeden kendisini yakıta buladığını ve ateşe verdiğini anlattı. Olay yerinden sedyeyle götürülen kişinin durumu bilinmiyor. Polis, olay yerini kordon altına alırken, yerde kalan bir sırt çantası ve çantanın kenarında 'şeytan milyarderler' başlıklı bir broşür olduğu belirtildi. Trump'ın suçlu bulunması halinde dört yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.


Advertisement