Bilek Güreşi Ekibinden Başkan Akcan'a Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Yerel

Bilek Güreşi Ekibinden Başkan Akcan'a Teşekkür Plaketi

Bilek Güreşi Ekibinden Başkan Akcan\'a Teşekkür Plaketi

Akyazı Çevre Kültür Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü Derneği Kulüp Onursal Başkanı Murat Özdemir ve beraberinde bilek güreşi ekibi Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’ı makamında ziyaret etti.

10.06.2016 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akyazı Çevre Kültür Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü Derneği Kulüp Onursal Başkanı Murat Özdemir ve beraberinde bilek güreşi ekibi Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan'ı makamında ziyaret etti.

Antalya'da yapılan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonasına katılarak çeşitli başarılara imza atan Akyazı Çevre Kültür Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü Derneği Bilek Güreşi ekibi Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan'ı makamında ziyaret ederek, teşekkür ettiler. Derneğin faaliyetleriyle alakalı Başkan Akcan'a bilgi veren Özdemir, vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Akcan, "Akyazı Belediyesi olarak gençlerimizin spora yönelmesi, sporu sevmesi ve gönül vermesi adına elimizden ne geliyorsa her zaman destek olduk ve yine aynı desteğe varız. Başarılı bilek güreşi sporcusu evladımız Özkan Aydoğdu'yu yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilek Güreşi Ekibinden Başkan Akcan'a Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement