Bilen: "Jilet Gibi Kazıyıncaya Kadar Mücadeleye Devam" - Son Dakika
Yerel

Bilen: "Jilet Gibi Kazıyıncaya Kadar Mücadeleye Devam"

Bilen: "Jilet Gibi Kazıyıncaya Kadar Mücadeleye Devam"

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen Selendi’de demokrasi nöbetine katılarak, Fetullahçı terör örgütü ile ilişkileri olduğu tespit edilen kamu çalışanlarını kamu kurumlarından temizleyene kadar mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

05.08.2016 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen Selendi'de demokrasi nöbetine katılarak, Fetullahçı terör örgütü ile ilişkileri olduğu tespit edilen kamu çalışanlarını kamu kurumlarından temizleyene kadar mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sonrası Selendi'de devam eden demokrasi nöbeti aynı heyecanla sürüyor. Demokrasi Meydanında devam eden nöbete AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, İlçe Kaymakamı Murat Aydın, İlçe Cumhuriyet Savcısı Egemen Sucu, Hakimler Murat Ulusan, Hamza Okan, Emniyet Amiri Mehmet Karaca, İlçe Müftüsü Ramazan Arba, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Tokkaş, AK Parti Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Müftülüğünde görevli personelden oluşan Aşk-ı Derun ilahi grubu ve imam hatipler tarafından Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program ilahiler eşliğinde devam etti. İlçe Müftülüğü katılımcılara 15 Temmuz Şehitleri için lokma döktürüp ikramda bulundu.

"Milletin iradesini hedef aldılar"

AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Sezer'in konuşmasının ardından vatandaşlara seslenen AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, darbe gecesini anlatarak, "Çok kötü bir gündü. Dünyada ve Türkiye'de eşi emsali görülmemiş bir vahşetti. Tehlikeyi tekrar yaşamamak adına meydanları boş bırakmamalıyız. Bu kalkışmayı yapanlardan hesabı en şiddetli şekilde sorulacaktır. İnsanlarımız, halkımız hiçbir koruma altında değillerdi. Adeta göğüslerini siper ediyordu. Dolayısıyla bizimde herhangi bir yere gidip de korunaklı bir bölgeye taşınmamız çok doğru olmayacaktı diye düşündük. Arkasından meclise 2. bomba sonrasında 3. bomba geldi ve mecliste yaralananlar oldu. Meclisi bombalarken, sadece AK Parti'yi bombalamadı bunlar tüm milletin iradesinin temsil edildiği meclisi bombaladı. Cumhurbaşkanımızın ikamet ettiği oteli bombaladılar. Bunlar insan değil bunların yaptığını gavur bile yapmaz. Allah bir daha yaşatmasın. Seferberlik dönemindeki gibi hiç olmazsa beraber olalım şehit olacaksak yaralanacaksak da birbirimizden haberdar olalım. Ayrı durmayalım diye oğlanı çağırdım. Yanıma geldi ve moralimiz hat safhadaydı. En ufak bir endişe yaşamadık. Tek üzüntüm evde çocukları hanımla iki kızımı yalnız bırakmış olmamdı. Sonra televizyonlara telefonla bağlandık bunun bir kalkışma olacağını anlattık Çok kötü bir gündü. Sabaha kadar mecliste durduk." dedi.

"İkinci darbe girişimine karşı milletimiz hazır bekliyor"

Türk halkının tüm dünyaya cesaret örneği gösterdiğini anlatan Bilen konuşmasını şöyle tamamladı:

"Öncelikle aziz milletime teşekkür etmek istiyorum. Minnettarız. Cumhurbaşkanımıza, hükümetine ve milli iradeye kendi iradelerine sahip çıktığı çıktılar. Yanımızda olduklarını ifade ettiler. Bu alçak şerefsiz, ahlaksız hiçbir insani ve İslami hassasiyeti olmayan FETÖ örgütü millete çok acılar yaşattı, korkular yaşattı. Dünyada ve Türkiye'de eşi emsali görülmemiş bir vahşetti. Milletin kendisine ait silahlarla silahsız milleti, vatandaşı vurmaya kalktılar, ezmeye kalktılar. Sabah ara verip dışarıya çıktığımızda gördük. Yollarda giderken, tankların ezdiği araçları ve ondan sonra insanların perişanlığını bire bir gördük. Televizyonlarda tankların önüne yatan bacılarımız gördük, dedelerimizi gördük, vatanseverlerimiz gördük, şükran borçluyuz. Ordumuzun içerisindeki bir kısım alçaklardan orduyu da kollamak korumak zorundayız. Bir kısım alçakların asker elbisesi giymiş şerefsizlerin yaptığı bir kalkışmaydı. Allah'a hamd olsun bunu savdık, kovaladık milletin iradesi bunları yendi. Ama tedbiri elden bırakmamamız lazım. Mısır'da da bu hadiselerin benzeri yaşandı. Darbe tehlikesi bertaraf edildi dendi. Halk meydanları boş bıraktığında ikinci bir kalkışmayla Mısır'da darbe yaptılar. Şimdi 14 Ağustos diyorlar hadi bakalım bu halkımızın karşısında ne yapacaklar halkımız onlara en güzel cevabı verecektir. Allah korusun Türkiye'de de bu ve benzeri bir tehlikeyi tekrar yaşamamak adına meydanları boş bırakmamalıyız. Bizde milletle beraber nöbette olacağız. Bu tehlike bertaraf edilinceye kadar, bunları bütün kamu kurumlarının jilet gibi kazıyıncaya kadar mücadelemiz devam edecek. Bizlere dua edin PKK'nın da DAEŞ'in de, FETÖ'cülerin de kökünü kazıyacağız. Bu kalkışmayı yapanlardan hesabı hukuk kuralları içerisinde en şiddetli şekilde sorulacaktır." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilen: 'Jilet Gibi Kazıyıncaya Kadar Mücadeleye Devam' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement