Bilette.net'ten Taksitle Otobüs Bileti Satışı - Son Dakika
Güncel

Bilette.net'ten Taksitle Otobüs Bileti Satışı

Bilette.net, internet üzerinden kullanıcılara 3 adımda taksitle otobüs bileti satın alma imkanını sunuyor.

13.11.2012 12:45  Güncelleme: 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilette.net, internet üzerinden kullanıcılara 70 farklı otobüs firmasının karşılaştırmalı olarak seferlerini listelerken, 3 adımda taksitle otobüs bileti satın alma imkanını sunuyor.

Bilette.net'den yapılan açıklamaya göre, 27 Temmuz'da yayına giren Bilette.net, kullanıcılara taksitle otobüs bileti satın almanın yanında, 70 farklı ulaştırma firmasının karşılaştırmalı olarak seferlerini listeleme fırsatı sunuyor. Bilette.net ayrıca, kullanıcılara sadece 3 adımda da bilet satın alınmasını mümkün kılıyor.

70 farklı şirketin 400 seferinin listelenmesinin ve karşılaştırmasının yapıldığı sitede, kullanıcıların tek tek şirketlerinin internet sayfalarında otobüs seferlerini araştırmak zorunda kalmamalarını amaçlayan Bilette.net, kapsamlı bir filtreleme seçeneği ile kullanıcının kendisine en uygun bileti bulmasını sağlıyor.

-Her bilette yüzde 5 puan-

Üye olmayanların da yararlanabildiği Bilette.net, kayıtlı kullanıcılarına ise satın aldıkları her bilet karşılığında yüzde 5 puan veriyor.

Bilet ödemelerinde taksit seçeneğinin de sunulduğu sitede, Axess, World ve Bonus kredi kartlarına 4 aya kadar taksit seçeneği bulunuyor. Üyelerine, alışveriş başına verdiği yüzde 5 puan ile de kullanıcılar, bu puanı istedikleri şirketlerden aldıkları biletlerde indirim olarak kullanabiliyor.

Bilette.net'in listesinde Kamil Koç Turizm, Ulusoy Turizm, Varan Turizm, Anadolu Ulaşım gibi şirketlerin yanı sıra, Erzurum Esadaş, Lüks Karadeniz, Kent Turizm, Lider Adana Turizm gibi farklı yörelerle özdeşleşen şirketler de bulunuyor.

-Sitenin aylık ziyaretçisi 44 bin-

Açıldığı günden itibaren aylık 44 bin tekil ziyaretçisi olan sitenin kurucu ortaklarından olan Yusuf Barutçu'ya göre, şirket yıl sonuna kadar günde bin bilet satmayı hedefliyor.

Açıklamada, girişimin pazarlama çalışmalarını yapan kurucu ortaklardan Volkan Çakmak da, önümüzdeki dönemde tren ve uçak bileti seçeneklerini de kullanıcılara sunmayı hedeflediklerini belirtti.

Muhabir: Hüseyin Karatepe

Yayıncı: Hamdi Ateş - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bilette.net'ten Taksitle Otobüs Bileti Satışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement