Bilfen 25.yılında Emma Shapplin'i Ağırayacak - Son Dakika
Magazin

Bilfen 25.yılında Emma Shapplin'i Ağırayacak

Bilfen 25.yılında Emma Shapplin\'i Ağırayacak

Bilfen Eğitim Kurumları, geleneksel Yıl Sonu Konseri’nde, müthiş ses ve yorumuyla ünlenen Fransız şarkıcı Emma Shapplin’i ağırlamaya hazırlanıyor.

22.05.2014 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilfen Eğitim Kurumları, geleneksel Yıl Sonu Konseri'nde, müthiş ses ve yorumuyla ünlenen Fransız şarkıcı Emma Shapplin'i ağırlamaya hazırlanıyor. Haliç Kongre Merkezi'nde 25 Mayıs'ta verilecek konserde Shapplin'e, 300 öğrenciden oluşan Bilfen Filarmoni Orkestrası ve Korosu eşlik edecek.

Her yıl geleneksel olarak yapılan'Bilfen Yıl Sonu Konserleri'nde Sezen Aksu, Emel Sayın, Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, Teoman gibi ünlü isimlerle sahne alan Bilfen Filarmoni Orkestrası, bu kez güçlü sesi ve farklı yorumuyla Fransızların ünlü şarkıcısı Emma Shapplin ile sahne alıyor.

EMMA SHAPPLİN'DEN "BEYAZ GİYME"

Bilfen ilköğretim öğrencilerinden oluşan dev orkestra, romantik soprano olarak tanınan Emma Shapplin ile Türkçe olarak "Beyaz Giyme" ile başlayıp, La Notte, Miserere Venere, Vedi Maria, Cuerpo Sin Alma, Spente le Stelle şarkılarını söylemeye hazırlanıyor. Kapanışı ise "Kimler Geldi Kimler Geçti" adlı şarkıyı yine Türkçe olarak söyleyecek.

25 Mayıs Pazar akşamı, Haliç Kongre Merkezi'nde yapılacak konser saat 20.30'da başlayacak ve Emma Shapplin 21.00'de sahne alacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Bilfen 25.yılında Emma Shapplin'i Ağırayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement