Bilgi Evi Öğrencileri İlahilerle Dinleyenleri Mest Etti - Son Dakika
Yerel

Bilgi Evi Öğrencileri İlahilerle Dinleyenleri Mest Etti

Bilgi Evi Öğrencileri İlahilerle Dinleyenleri Mest Etti

SAKEM Bilgi Evi Öğrencileri yaz kursları kapanış programında okunan Kur’an-ı Kerim ve ilahileriyle dinleyenleri mest etti.

11.08.2015 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SAKEM Bilgi Evi Öğrencileri yaz kursları kapanış programında okunan Kur'an-ı Kerim ve ilahileriyle dinleyenleri mest etti.

Safranbolu Belediyesine bağlı olarak çalışmalarını sürdüren SAKEM Bilgi Evi Öğrencilerinin Sunal Tülbentçi Öğretmen Evinde düzenlediği yaz kursları kapanış programına Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Kamil Temel ve Hüseyin Bilicioğlu, İlçe Müftüsü Hasan Güneş, Safranbolu İlçe Gençlik ve Spor Müdür Vekili İsmail Özcan, Safranbolu Belediye Spor Kulübü Başkanı Mehmet Koca ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur'an Tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan Safranbolu İlçe Müftüsü Hasan Güneş, düzenlenen programların en güzelinin öğrenciler tarafından Kur'an-ı Kerim'in okunduğu bu program olduğunu dile getirerek, "Bu yılda önceki yıllarda olduğu gibi Belediye Başkanımızın öncülüğünde Bilgi Evinin rehberliğinde ve bizim de öğreticilerimiz ile katkıda bulunmuş olduğumuz Kur'an eğitimini öğrencilerimize vermeye gayret gösteriyoruz. Bu vesile ile hem öğrencilerimizi hem de değerli velilerimizi tebrik ediyorum. Çocuklarımızın bu başarıları bizleri gururlandırıyor. Tabii ki bunun yeterli olmadığını düşünüyorum. Mutlaka Camiiler ile bir gönül bağı kurulması gerektiğini düşünüyorum. İnşallah çok daha güzel çalışmaları hep birlikte gerçekleştireceğiz. Ben yeniden başta çocuklarımıza bu güzel fırsatı sunan belediye başkanımız olmak üzere çocuklarımız ve eğitimlerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, bir çok hizmetin yapıldığını ama başta çocuklar olmak üzere o şehirde yaşayan insanları, ben kimim, niçin buradayım, kim tarafından gönderildim, benim bundan sonra ne yapmama lazım gibi sorulara cevap verecek düzeye ulaştırılamadığı zaman her şeyin boş olduğuna değinerek, "Çok güzel hizmetler ya da çok güzel bir şehir yaparsınız ancak onu kullananları imanlı insanlar yapamadığınızda bir süre sonra hepsi kaybolur gider. Bizler bunun gayreti içerisindeyiz. Gerçekleştirilen bu çalışmalara destek olan İlçe Müftümüz ve personeli başta olmak üzere bütün emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Çocuklarınızı bize göndermeye lütfen devam ediniz. Çocuklarımıza hep birlikte sahip çıkalım. Bu çocuklar yarın annesine bakmaz, babasını tanımaz ise hepimiz üzülürüz. İşte bu nedenle şimdiden manevi eğitimlerine dikkat edelim. Çocuklarımızın böyle başarılı olduklarını da gördükçe ben şahsım adına büyük mutluluk ve gurur duyuyorum. Yeniden emeği geçen herkese teşekkür ediyor, çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum" dedi.

Programda sırası ile koro tarafından Esmaül Hüsna okundu ardından Aşere-İ Mübeşşere ve Hanım Sahabeler, Kuranı Kerim İsimleri, 'İman Olmazsa ve Nasıl Konuşmak Gerek' sunumları ile namaz sunumları gerçekleştirilirken program yine Bilgi Evi öğrencilerinin duaları ile son buldu. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilgi Evi Öğrencileri İlahilerle Dinleyenleri Mest Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement