Bilgi Evi Öğrencilerinin Piknik Keyfi - Son Dakika
Yerel

Bilgi Evi Öğrencilerinin Piknik Keyfi

Bilgi Evi Öğrencilerinin Piknik Keyfi

Türkiye’nin en büyük çocuk şenliğini düzenleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi, 2015-2016 eğitim-öğretim yılının sonunda bünyesinde hizmet veren 10 Bilgi Evi ve Kurs Merkezi öğrencilerini piknikte ağırladı.

20.05.2016 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en büyük çocuk şenliğini düzenleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi, 2015-2016 eğitim-öğretim yılının sonunda bünyesinde hizmet veren 10 Bilgi Evi ve Kurs Merkezi öğrencilerini piknikte ağırladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, bünyesindeki 10 Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'nde eğitim alan öğrenciler için piknik düzenledi. 2015-2016 eğitim ve öğretim yılı sonunda öğrencilerin güzel vakit geçirip, yılsonu yorgunluğunu atması için düzenlenen program Cankurtaran Mesire Alanı'nda yapıldı. Organizasyona, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Bilgi Evi ve Kurs Merkezleri öğretmenleri ile yaklaşık 2 bin 200 öğrenci katıldı. Animasyon ekibinin birbirinden güzel oyun ve gösterileriyle renk kattığı organizasyonda, çocuklar çuval yarışı, ip atlama gibi geleneksel oyunlar oynadı. Gün boyu eğlenip stres atan çocuklar yılın yorgunluğunu üzerlerinden atma imkanı buldu.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bilgi Evi ve Kurs Merkezlerinin 2015-2016 eğitim-öğretim yılını da başarılı bir şekilde tamamladığını ifade ederek, "Çocuklarımız yıl boyunca çalıştılar. Büyükşehir Belediyesi olarak yıl sonunda çocuklarımızın bir nebze olsun yorgunluğunu atabilmeleri için böyle bir etkinlik düzenledik" dedi. Bu yıl 5'incisini düzenledikleri Türkiye'nin en büyük çocuk şenliğinde onbinlerce çocuğun gönüllerince eğlendiğini anlatan Başkan Zolan, "Çocuklarımızın eğitimlerinin yanında sosyalleşmiş mutlu bireyler olmaları için de çalışıyoruz. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların yüzü güldü mü bizler de gülüyoruz. Tüm çocuklarımıza şimdiden iyi tatiller diliyorum" diye konuştu. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilgi Evi Öğrencilerinin Piknik Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement