Balıkesir Sındırgı Bilgi Evinde Çocuklar Sosyalleşiyor - Son Dakika
Güncel

Balıkesir Sındırgı Bilgi Evinde Çocuklar Sosyalleşiyor

Balıkesir Sındırgı Bilgi Evinde açılan 'Bilge Çocuk' kurslarına katılan öğrenciler burada sosyalleşerek çok keyifli günler geçirdiler.

30.08.2014 10:11  Güncelleme: 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

4 Ağustos tarihinde başlayan 'Bilge Çocuk' kurslarına katılan öğrencileri Başkanımız Yavaş Emendere Termal otelde ağırladı. Çocuklar Emendere Termal Otel'in muhteşem doğasında gönüllerince hem eğlendi hem de yüzme imkânı buldu.

Orman yürüyüşü de gerçekleştiren öğrenciler uzman öğretmenler eşliğinde havuzda yüzdüler. Öğrenciler ayrıca futbol, voleybol, basketbol ve masa tenisi gibi spor aktivitelerine de katıldılar.

Sındırgı'da eğitime her zaman önem verdiklerini ifade eden Başkanımız Yavaş, eğitim seviyesinin yükselmesi amacıyla projeler hazırladıklarını ifade etti. Öğrencilerin derslerine daha iyi çalışmaları için motive amaçlı kamplar düzenlediklerini belirten Başkan Yavaş, şunları söyledi: "Öğrencilerimizin okul dışındaki vakitlerini çok iyi değerlendirmelerini amaçlıyoruz. Bu sebeple Bilgi Evinde 'Bilge Çocuk' kurslarını düzenliyoruz. Öğrencilerimiz bu aktivitelere katılarak hoşça vakit geçiriyorlar ve faydalı aktivitelere katılıyorlar. Eğitime her zaman öncelik veriyoruz." dedi.
Yapılan bu tür etkinliklerin çocuklar açısından son derece faydalı olduğunu ifade eden Bilgi Evi sorumluları, öğrencilere hafta içi bilgisayar eğitimi ve etüt sınıflarında kitap okuma imkanının yanı sıra, Ebru, Resim, Yüzme ve Kaligrafi (Güzel Yazı) branş öğretmenleri tarafından kurslar verildiğini, bunların yanı sıra değişik yarışmalarla sosyal ve kültürel anlamda öğrencilere katkı sunmayı hedeflediklerini ve bu tür etkinliklerin bundan sonrada devam edeceğini ifade ederek yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirdiklerini ifade ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Balıkesir Sındırgı Bilgi Evinde Çocuklar Sosyalleşiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement