Bilgi Evlerine Kayıtlar Başladı - Son Dakika
Yerel

Bilgi Evlerine Kayıtlar Başladı

Bilgi Evlerine Kayıtlar Başladı

Mamak Belediyesinin bilgi evlerinde 2015-2016 eğitim öğretim yılı kayıtları başladı.

26.08.2015 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediyesinin bilgi evlerinde 2015-2016 eğitim öğretim yılı kayıtları başladı.

Mamak Belediyesinin örnek eğitim projesi olarak hayata geçirdiği ve 13 ayrı mahallede faaliyet gösteren bilgi evlerinde 2015-2016 eğitim öğretim yılı kayıtları başladı. Her yıl yaklaşık beş bin öğrencinin ücretsiz bir şekilde eğitim gördüğü bilgi evlerinde kayıtlar 11 Eylül'e kadar devam edecek.

Bilgi evleri ile öğrencileri daha donanımlı hale getirmek istediklerini kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Eğitimde her geçen yıl başarı seviyemizi yükseltiyoruz. Ailelerimiz gönül rahatlığıyla çocuklarını bize emanet edebilirler" dedi.

Öğrencilerden kayıt sırasında kayıt formu, nüfus cüzdanı fotokopisi ve vesikalık iki fotoğraf isteniyor.

HEM ÖĞRETİYOR HEM EĞLENDİRİYOR

Mamak Belediyesi bilgi evlerinde öğrenciler okula yardımcı etüt dersleri alırken, kültürel etkinliklerle de bireysel ve sosyal gelişimler kazanıyor. Alanında uzman kadrosuyla hizmet veren bilgi evleri Mamak'ın en ücra noktalarına kadar eğitim hizmeti götürüyor. Sayısal ve sözel etüt olmak üzere fen bilgisi, ingilizce, matematik, sosyal bilgiler ve Türkçe gibi temel derslerin verildiği bilgi evlerinde sosyal ve kültürel programlarla, kültür gezileri düzenleniyor. Mamaklı öğrenciler okulda gördükleri derslerde eksik kaldıkları, takıldıkları noktalarda bilgi evi öğretmenlerinden bire bir eğitim desteği alabiliyor. Haftanın altı günü hizmet veren bilgi evleri Mamaklı çocukları eğitimde bir adım öne taşıyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilgi Evlerine Kayıtlar Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement