Bilgi Merkezi'nde Yaz Kursu Dönemi - Son Dakika
Yerel

Bilgi Merkezi'nde Yaz Kursu Dönemi

Bilgi Merkezi\'nde Yaz Kursu Dönemi

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi Bilgi Merkezi’nde öğrencilere yönelik gerçekleştirilen yaz kursu devam ediyor.

04.08.2015 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi Bilgi Merkezi'nde öğrencilere yönelik gerçekleştirilen yaz kursu devam ediyor.

Kurs faaliyetleri hakkında bilgi veren Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, geleceğin sağlam temeller üzerine inşa edilmesi adına çocuklar için yapılan proje ve yatırımları önemsediklerini ifade etti. Okulların kapanmasıyla birlikte Meram Belediyesi Bilgi Merkezi'ne kayıt yaptıran öğrenciler yaz tatillerini faydalı bir şekilde geçiriyor. Kuran-ı Kerim, Siyer-i Nebi ve ilmihal dersleri alarak İslam'ı daha iyi öğrenen miniklere, hızlı okuma, zeka oyunları ve matematik işlemleri konularında da eğlenceli bir eğitim imkanı sunuluyor.

UZMAN HOCALARLA ÜCRETSİZ EĞİTİM

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, geleceğin sağlam temeller üzerine inşa edilmesi için var güçleriyle çalıştıklarını ifade ederek, "Okulların tatile girmesiyle 10-14 yaş arası çocuklar ücretsiz olarak Bilgi Merkezimize kayıt yaptırdılar. Yavrularımız burada tatillerini faydalı bir şekilde geçiriyorlar. Uzman eğitimciler tarafından hem dinimizi güzel bir şekilde öğreniyorlar hem de sayısal ve sözel alanlarda dersler görerek okulların kapalı olduğu bu dönemde bilgilerini taze tutuyorlar" dedi.

SPOR VE SOSYAL AKTİVİTELER

Sağlıklı bireyler yetiştirmek ve çocuklara eğlenceli anlar yaşatmak adına yaz kurslarında spor ve sosyal aktivitelere ağırlık verildiğini aktaran Toru, "Bilgi Merkezimizde yavrularımız için yüzme ve wushu alanlarında da dersler verilirken eğitimcilerimiz gözetiminde futbol turnuvaları düzenleniyor. Düzenlenen gezi programları ise çocuklarımızın dolu dolu bir tatil geçirmelerini sağlıyor" şeklinde konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilgi Merkezi'nde Yaz Kursu Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement