Bilgievleri'nden Veli Ziyaretleri - Son Dakika
Güncel

Bilgievleri'nden Veli Ziyaretleri

Bilgievleri eğitmenleri öğrencileri evlerinde ziyaret ederek, velilerle görüşüyor.

17.12.2014 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü'ne bağlı olarak hizmet veren Bilgievleri, öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimine destek vermeyi sadece Bilgievlerinde sınırlı tutmuyor. Büyükşehir'in okul sonrası eğitim desteği veren sosyal projesi Bilgievleri, öğrencilerin ikinci evi olmayı hedefliyor. Bu hedefine ulaşmak için Bilgievleri eğitmenleri, öğrencilerini evlerinde ziyaret ediyor.

ÜÇÜZ ÖĞRENCİLERE ZİYARET

Veli ziyaretleri kapsamında, Karamürsel Alp Bilgievi öğretmenleri 2. sınıf öğrencileri Zeynep, Ayşe ve Ali Hamza üçüzlerin ailesini evlerinde ziyaret etti. Ziyarette öğrencilerin eğitim ve kişisel gelişim durumları konuşulurken, aile ile öğretmenler arasında samimi bir sohbet gerçekleşti. Öğrenciler öğretmenlerine tatlı ve içecek ikramında bulundu.

VELİLER BİLGİLENDİRİLDİ

Bilgievi öğretmenleri, yaptıkları ziyaretlerde öğrencilerin durumu hakkında velileri bilgilendirip, Bilgievlerinden beklentilerini ve isteklerini öğrendi. Veliler tarafından ilgiyle karşılanan öğretmenler, çocukların okul ve Bilgievi dışındaki yaşamları hakkında bilgi edinerek çocuklara daha faydalı olabilecekleri için bu ziyaretlerin veli öğretmen ve öğrenci ilişkisi bakımından önemli olduğunu belirtti.

AİLELER MEMNUN KALDI

Öğrencilerin ailesi, yapılan ziyaretten dolayı memnun kaldıklarını belirtirken, onlara bu imkânları sağlayan başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere, tüm Bilgievleri çalışanlarına teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bilgievleri'nden Veli Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement