Bilgin Kafkas Derneklerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Bilgin Kafkas Derneklerini Ziyaret Etti

Bilgin Kafkas Derneklerini Ziyaret Etti

AK Parti Düzce Milletvekili aday adayı İbrahim Bilgin Kafkas dernekleri ile bir araya geldi.

09.03.2015 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Düzce Milletvekili aday adayı İbrahim Bilgin Kafkas dernekleri ile bir araya geldi.

Milletvekili aday adayı İbrahim Bilgin Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor. Bu kapsamda öncelikle Murat Caymaz başkanlığındaki Düzce Adige Kültür Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Bilgin, aynı zamanda Düzce Belediye Başkan Yardımcısı olan Murat Caymaz ve arkadaşları ile sıcak bir ortamda uzun uzun sohbet etme fırsatı buldu.

Daha sonra İlhan Kıymet başkanlığındaki Düzce Abhaz Kültür Derneğini ziyaret eden Bilgin, önceki dönemde beraber İl Genel Meclis Üyeliği de yaptığı, Gümüşova Abhaz Kültür Derneği Başkanı olan Sema Çelebi ile dernek yetkilileri ve üyeleriyle özellikle Yeni Türkiye ile ilgili görüş ve düşüncelerini paylaştı. Samimi bir havada gerçekleşen her iki görüşmede 2 - 3 saat gibi sürdü. Bilgin dernek yetkililerin den almış olduğu sorun ve sıkıntılar ile ilgili bilgilerden sonra kendi görüş ve düşüncelerini aktardı.

DÜZCE KÜLTÜR ŞEHRİ

İbrahim Bilgin "Düzce çok kültürlü bir şehirdir. Bu bizim avantajımız. Çok farklı renklerden meydana gelen çiçek bahçesi ne kadar güzel olur. Bu nedenle de Düzce'miz ülkemizin kültür kenti olmalı. Bu farklı kültürleri sevgi barış ve kardeşlik duyguları ile yapıştırarak, hep birlikte yeni Türkiye yolunda yükselen yıldız olmalıyız. Kültürler yüzyıllar boyunca yaşanan sosyal problemlerin çözümü için uygulanan kurallardır. Hepsinin özünde insanın huzur ve mutluluk içinde birlikte yaşama amacı vardır. Düzce bu kültürlerin yaşaması için her türlü desteği vermelidir" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilgin Kafkas Derneklerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement