Bilgisayarlı Muhasebe Kursu Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Bilgisayarlı Muhasebe Kursu Tamamlandı

Bilgisayarlı Muhasebe Kursu Tamamlandı

Adıyaman Halk eğitim merkezi tarafından açılan ‘bilgisayarlı muhasebe’ kursuna katılan kursiyerler sertifikalarını aldı.

29.06.2016 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Halk eğitim merkezi tarafından açılan 'bilgisayarlı muhasebe' kursuna katılan kursiyerler sertifikalarını aldı.

Halk Eğitim merkezi tarafından ilk kez açılan ve diğer bilgisayar kurslarından farklı olan bilgisayarlı muhasebe kursuna katılan kursiyerler 3 aylık eğitimin ardından sertifika almaya hak kazandı. Kursa katılan 25 kişiden 18'i sertifika almaya hak kazandı. Kursiyerler ticari muhasebe, zirve müşavir programlarını öğrendi. Kursun sonunda sertifika töreni düzenlendi.

Kursiyerlere sertifikalarını veren Adıyaman Halk Eğitim Merkezi Müdürü Aziz Özbilgiç, bilgisayarlı muhasebe kursunun istihdama yönelik bir kurs olduğunu kaydetti.

Aziz Özbilgiç, "Bu kursumuz diğer bilgisayar kurslarından çok farklı bir kurstur. Diğer bilgisayar kurslarından ziyade muhasebeli bilgisayar, muhasebe yönetimi olan yerlerde iş bulabiliyorlar. Adıyaman Halk Eğitim Merkezi olarak bilgisayarlı muhasebe kursunun sertifika dağıtım törenini yapıyoruz. 2015-2016 eğitim öğretim yılında 1200 civarında kurs açıldı. Bu kurslarda 19 bin 500 civarında kursiyer katılarak sertifika almaya hak kazandı. Kursları açarken iki şeye dikkat ediyoruz. Birincisi, bireylerin kendilerini geliştirmelerini sağlamak için kurs düzenliyoruz. İkincisi ise, istihdama yönelik olarak kurs düzenliyoruz. Bu kurs istihdama yönelik bir kurstur. Gelişen teknolojiyle beraber büyük firmaların iş yükü artmış olmakla beraber, bilgilerin güvenli ortamda saklanabilmesi ve erişilebilmesi için bilgisayarlı muhasebe çok önemlidir. Bu kursa katılan kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Bu sertifikayla piyasada kendilerine göre iş bulabileceklerini ümit ediyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilgisayarlı Muhasebe Kursu Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement