Bilic'e Yönetimden Kritik Uyarı! - Son Dakika
Spor

Bilic'e Yönetimden Kritik Uyarı!

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Eskişehirspor ile oynadıkları maçın ardından sert açıklamalarda bulundu.

28.09.2014 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alınan sonuçlar için Teknik Direktör Slaven Bilic'e gönderme yapan Metin Albayrak, "Hava şartları kötüydü. Ancak kendi sahamıza geçene kadar taraftarlarımızın yanımızda olması gerekiyor. İlk yarıda iyiydik. Elimize geçen fırsatları değerlendiremedik. İkinci golü bulacaksınız. Heralde hocamız da oyuncular da kendilerini görüyorlardır. Gereken tedbirleri alacaklardır. Bazı oyuncuların performansları ve kötü oyunlarının sebepleri hakkında konuşulacaklardır. Teknik kadro bir araya gelerek tedbir alacaktır" dedi.

Hakem Çağatay Şahan'ın kararları hakkında görüşleri istenen Metin Albayrak, "Hakem çok sık gereksiz düdüklerle maçın gidişatını engelledi. Maçın en önemli görevlerinden biri maçı oynatmak ve akıcılığı sağlamaktır" diye konuştu.

Beşiktaş'ın Beşakşehir Stadı'nda gitmesi hakkında da konuşan Metin Albayrak, "Biz emniyete, açık tribündeki taraftarların kapalıya alınması için talimatta bulunduk. Ancak bu ricamız kabul görmedi. Resmiyet kazanmadı ama devre sonuna kadar 3 lig maçımızı Başakşehir Stadı'nda oynamayı istiyoruz. Takımımız bu şartlarla mücadele ediyor. Bundan dönüş yok. Onların yanımızda olması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Bilic\'e Yönetimden Kritik Uyarı!
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Bilic'e Yönetimden Kritik Uyarı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement