Bilic: İlk Kez Futbol Ön Plandaydı! - Son Dakika
Spor

Bilic: İlk Kez Futbol Ön Plandaydı!

Bilic: İlk Kez Futbol Ön Plandaydı!

Hırvat çalıştırıcı, bu sezon oynanan diğer derbilerin aksine Olimpiyat Stadı'nda futbolun ön plana çıktığını düşünüyor.

20.04.2014 22:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 29. hafta mücadelesinde Fenerbahçe derbisinden 1-1'lik beraberlikle ayrılan Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic, futbolun ön plana çıktığına vurgu yaptı.

Hırvat antrenör, Caner'in yaptığı jestten dolayı özel olarak teşekkür ederken, Fenerbahçe hakkında ise övgü dolu açıklamalarda bulundu.

İki takım futbolcularını da kutlayan Bilic, maçtan sonra verdiği demeçte, "Bu bir derbi maçıydı. Koşmak, savaşmak dışında iki takım da futbol oynadı. İki takımı da kutlamak lazım. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Her şeyi denedik. Her riski aldık. Galibiyeti kovaladık. Kazanamadığımız için üzgünüm. 10 kişi olmamıza rağmen kazanabilirdik ama 1-1 de güzel bir sonuç." şeklinde konuştu.

CEZALILAR CAN SIKIYOR

Haftaya oynanacak Sivas maçındaki cezalı futbolcuların durumuna değinen Hırvat teknik adam, "En az dört oyuncumuz cezası nedeniyle haftaya oynamayacak. Ancak bugünden itibaren kalen dört maçta her şeyimizi vereceğimiz. Her şey kendi elimizde. Eğer bugünkü gibi oynarsak istediğimizi alırız. Bu ilk kez olmuyor. Az süre alan oyuncular da çıkıp oynayacaklar. Oyuncularıma da bunu söyledim. Sivasspor güçlü bir takım. Elimizden geleni yapıp ikinci sırada kalmak istiyoruz." dedi.

"HAKEM DERBİNİN FARKINDA DEĞİLDİ"

Maçın hakeminin yönetiminden memnun olmadığını ise, "Bu bir derbi maçı ve derbiyi hissetmeniz lazım. Hakem bunun farkında değildi. Elbette kuralları uygulamalı ancak her şeyi kurala göre uygularsanız Sow'a da kırmızı çıkmalıydı ama bence Sow'un kırmızı kart görmemesi doğru karardı." ifadeleriyle belirtti.

FENER'E TEŞEKKÜR

Caner'in endirekt serbest vuruşu doğrudan dışarıya attığı pozisyonla ilgili, "Ligin ilk yarısında 3-3 biten maçta Kadıköy'deki maçta Caner korner pozisyonunda yine bir jest yapmıştı. Hem Caner hem teknik direktörünü tebrik ettim. Fenerbahçe sadece iyi bir takım değil ayrıca iyi insanlardan oluşan bir takım." sözleriyle yorumladı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Bilic: İlk Kez Futbol Ön Plandaydı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement