Bilic: İyi ki Tribündeydim, Yoksa Sahaya Dalardım - Son Dakika
Spor

Bilic: İyi ki Tribündeydim, Yoksa Sahaya Dalardım

Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic, yöneticilere, "İyi ki cezam nedeniyle tribündeydim. Yoksa iki net penaltıyı vermeyen hakem Proença'ya çok ağır şeyler söylerdim" dedi.

29.08.2014 20:33  Güncelleme: 20:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ta, Arsenal'e elenmenin büyük üzüntüsü devam ediyor. 90 dakika boyunca iyi oynayan, hakem Proença tarafından 2 penaltısı verilmeyen siyah beyazlılarda en büyük isyan teknik direktör Bilic'den geldi. Cezası nedeniyle maçı tribünden izleyen Bilic, verilmeyen penaltılarda sinirden yerinde duramadı.

Bilic, Türkiye'ye dönüşte uçakta yöneticilere şunları söyledi:

"İYİ Kİ TRİBÜNDEYDİM"

"İlk maçta ceza almamam gerekirdi. Rövanşta takımın yanında olmalı ve onlarla saha içinde daha iyi iletişim kurmalıydım. Ama hakem Proença'nın yönetimini gördükten sonra 'iyi ki tribündeydim' diyorum" diye konuştu.

"HOCA ARTIK SAKİN OLSUN"

Bilic'in isyanı karşısında Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil tercüman vasıtasıyla, "Hocayı anlıyoruz ama artık sakin olsun. Önümüzde Mersin maçı var" demesine rağmen Hırvat hocayı sakinleştirmek mümkün olmadı. Bilic şöyle devam etti:

"RESMEN ART NİYETLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

"Tribün yerine saha kenarında olsaydım, iki çok net penaltımızı çalmayan Proença'ya herhalde iyi şeyler demezdim. Tribünde olmam benim açımdan iyi oldu. Saha içinde başka bir tavır takınabilirdim. Sakin olmaya çalışıyorum ama iki penaltımızı çalmayan bu üst düzey hakemin resmen art niyetli olduğunu düşünüyorum."

Bilic: İyi ki Tribündeydim, Yoksa Sahaya Dalardım
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Bilic: İyi ki Tribündeydim, Yoksa Sahaya Dalardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Cengiz güneş: Sorun penaltı pozisyonunda değil sorun kalecinizin yediği golde o gol yenir mi kardeşim mahalle takımı kalecisi bile yemez o golü acilen kaleci bulun yoksa işiniz zor. Onur u alın çevik ve hareketli Tolga hantal. 7 28 Yanıtla
  • trabzonlu: mış miş muş atma göbekten o zaman en az 1 dönem giremezdin piliç 0 11 Yanıtla
  • Cengiz güneş: Aynen Tolganın kişiliğinede karakterinede laf yok adam gibi adam ama kalecilik başka bir olay 8 3 Yanıtla
  • çarşılı: zaten bunu yaptığın için takım elendi. istanbulda herzamanki gibi tribüne ve kameraya oynamayıp kendini zorla attırmasaydın takım londrada hocasız kalmamış olurdu. turun gitmesinin en büyük sorumlusu bilictir. 3 2 Yanıtla
  • Selim: Aynen valla bu kaleci sıradan kaleci karekterli ama futbol için aranan meziyet yetenekli ve zeki olması 1 0
  • Galatasaray Ekmas, JDA Bourgogne Dijon ile deplasmanda karşılaşacak
    10:23 Galatasaray Ekmas, JDA Bourgogne Dijon ile deplasmanda karşılaşacak

    Galatasaray Ekmas Erkek Basketbol Takımı, Şampiyonlar Ligi son 16 turu J Grubu'ndaki 6. maçında Fransa'nın JDA Bourgogne Dijon ekibiyle deplasmanda karşılaşacak. Maç, Jean-Michel Geoffroy Spor Salonu'nda TSİ 22.00'de başlayacak. Her iki takım da çeyrek finale çıkma şansını kaybetmiş durumda. Galatasaray Ekmas 2 galibiyet ve 3 mağlubiyetle üçüncü sırada yer alırken, JDA Bourgogne Dijon ise bir galibiyet ve 4 yenilgiyle son sırada bulunuyor. İstanbul'da yapılan maçı Fransa temsilcisi kazanmıştı. Alman ekipleri Telekom Baskets Bonn ve MHP Riesen ise çeyrek finale yükselmeyi garantilemişti.

  • İlkokul öğrencileri kendi hazırladıkları parkurlarda kıran kırana yarışıyor
    10:17 İlkokul öğrencileri kendi hazırladıkları parkurlarda kıran kırana yarışıyor

    Kahramanmaraş'ta Göksun İlçesi Ericek Mahallesi Müdürler İlkokulu öğrencileri, kendi hazırladıkları parkurlarda kıran kırana bir survivor yarışması düzenledi. Öğrencilerin yarışması, televizyondaki Survivor yarışmasını aratmayacak kadar heyecanlı ve renkli görüntülere sahne oldu.

  • VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın 'Yarının Sultanları' projesi Kırklareli'nde gerçekleşti
    10:16 VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın 'Yarının Sultanları' projesi Kırklareli'nde gerçekleşti

    VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın başantrenörü Giovanni Guidetti'nin hayata geçirdiği 'Yarının Sultanları' projesinin ikinci ayağı Kırklareli'nde gerçekleşti. Guidetti, Kırklareli Gençlik ve Spor Müdürlüğü spor salonunda kız çocuklarına teorik ve pratik eğitim verdi. Proje, geleceğin sporcularının yetişmesine katkı sağlamayı hedefliyor.

  • Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü'ne 'Depremde Hafif Arama Kurtarma Eğitimi' verildi
    10:00 Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü'ne 'Depremde Hafif Arama Kurtarma Eğitimi' verildi

    Samsun AFAD İl Müdürlüğü, Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde kurulan 'Orman Kurtarma Timi'ne (ORKUT) 'Depremde Hafif Arama Kurtarma Eğitimi' verdi. Eğitimde, arama kurtarma öncesi alınması gereken tedbirler, müdahale için gerekli araç gereç ve malzemelerin tanıtımı, kullanımı, planlama ve hareket, afet anında yapılması gereken doğru davranış şekilleri, afet sonrası yapılması gereken işlemler uygulamalı ve teorik olarak anlatıldı. Orman Kurtarma Timi, orman yangını, deprem ve sel gibi afet durumlarına karşı aldıkları eğitimlerle hazır hale getirildi.

  • Aydın'da uyuşturucu operasyonunda 118 şüpheli yakalandı
    09:46 Aydın'da uyuşturucu operasyonunda 118 şüpheli yakalandı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonlar sonucunda uyuşturucu suçundan 118 şüpheli şahıs yakalanarak haklarında adli işlem yapıldı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı'nın uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmaları devam ediyor.

  • Efeler Belediye Başkanı Umurlu'da Çifte Açılış Yapacak
    09:38 Efeler Belediye Başkanı Umurlu'da Çifte Açılış Yapacak

    Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Umurlu Mahallesi'nde hem halı sahayı hem de 7'nci Hanımevi'ni hizmete açacak.

  • Hakkari'de Okullar Arası Yıldız Erkekler Futsal Müsabakaları Sonuçlandı
    09:33 Hakkari'de Okullar Arası Yıldız Erkekler Futsal Müsabakaları Sonuçlandı

    Hakkari'de düzenlenen Okullar Arası Yıldız Erkekler Futsal Müsabakaları, final maçıyla sona erdi. Derecik Şehit Gaffar Okan Ortaokulu şampiyon olurken, Hakkari Şehit Vali Derviş Yalım Ortaokulu üçüncü oldu. Şampiyon takım, Türkiye Şampiyonası'nda Hakkari'yi temsil edecek.


Advertisement