Bilic: O Son Golü Yemeyecektik - Son Dakika
Spor

Bilic: O Son Golü Yemeyecektik

Bilic: O Son Golü Yemeyecektik

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, son dakikada yenilen gol nedeniyle üzüldüklerini söyledi.

30.07.2014 23:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Teknik Direkötür Slaven Bilic, Feyenoord karşısında çok iyi bir oyun ortaya koyduklarını söyledi.

Oyuncuların maç sonunda üzgün olmasıyla ilgili konuşan Bilic, "Olumsuzluk yok ama pek mutlu değiliz çünkü gereksiz bir gol yedik son dakikada. Ama sorun değil. 2-1'le 2-0 arasında çok fark yok. Bugün taktiksel olarak harika oynadık. Rakibe pozisyon vermedik ve çok avantajlı bir skor aldık." dedi.

İşlerinin henüz bitmediğini belirten Bilic, "Ne yazık ki bu işin ilk yarısı. Daha oynanması gereken bir 90 dakika var. Bu işin burada çözülmeyeceğini basın toplantısında söylemiştim. Durum aynı. Halen açık bir eşleşme. Bugün biz iyi bir başardık. Onlar da aynı şekilde İstanbul'da bunu yapabilirler. Şunu unutmayalım ki bugün ilk resmi maçımızı oynadık. Şunu kabul ediyorum halen geliştirmemiz gereken taraflar var, belki birkaç transfere ihtiyacımız da var. Ama bugün Rotterdam'da büyük bir takıma karşı oynadığımız oyun nedeniyle ben, oyuncularım, Beşiktaş yönetimi ve ailesi, hatta Türkiye gurur duymalı." diye konuştu.

"DEMBA BA HAZIR DEĞİL"

Oyuncularının performansını da değerlendiren Hırvat teknik adam, "Bu akşam iki yönlü çok iyi oynamamız gerekiyordu. Tam da Mustafa'nın yaptığı gibi. 1-0'dan ve 2-0'dan sonra sadece benim değil, teknik ekibin de görüşü rakibin baskısını kırmamız gerektiği yönündeydi. Bunun için de ileri ucu güçlendirmeliydik. Önce Demba Ba, sonra da Cenk'i oyuna alarak bunu başardık. Demba Ba'yla ilgili tartışılacak bir taraf yok. Harika bir oyuncu. Onun da ilk 11'de başladığı günler olacak. Onunla birkaç kez konuştum ve henüz 90 dakika oynayabilecek kapasitede oynayamayacağı konusunda hemfikirdik. Onu oyunun son bölümüne sakladık. Bundan sonra iki forvetle oynar mıyız? Sisteminizi elinizdeki oyunculara göre belirlemesiniz. Ama şu var ki bugün önde oynayan oyuncular benim başımı fazlasıyla ağrıtacaklar. Özellikle Mustafa mükemmel bir oyun çıkarttı."

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Bilic: O Son Golü Yemeyecektik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement